Félvérek és mágusok - Percy, Annabeth és a Kane-testvérek
  • 12-16

Rick Riordan

Félvérek és mágusok - Percy, Annabeth és a Kane-testvérek

Könyvmolyképző Kiadó Kft., 2022

176 oldal , Kemény kötés

Szikrázik a levegő, pusztulnak a szörnyek, amikor a görög félistenek összefognak az egyiptomi mágusokkal, hogy megmentsék New Yorkot. Bűbáj, bestiák, balhé. Egyikből sincs hiány, amikor Percy Jackson és Annabeth Chase megismeri Carter és Sadie Kane-t. Miután fura lények tűnnek fel a legváratlanabb helyeken, a félistenek összefognak a mágusokkal, hogy közös erővel leszámoljanak velük.

Hőseink mennyei bronzzal és izzó hieroglifákkal vonulnak harcba, végül rájönnek, hogy sok közös vonásuk van, és együtt jóval erősebbek, mint gondolták volna. De vajon elég erősek ahhoz, hogy leszámoljanak az ősi ellenséggel, aki gonosz cél érdekében vegyíti a görög és az egyiptomi varázsigéket? Rick Riordan, „az istenek krónikása” a tőle megszokott egyedi és magával ragadó stílusban mesél ebben a parázs konfliktusoktól fűtött novelláskötetben.

A mágia és a mitológia, a kirobbanó sikerű Percy Jackson-sorozat és A Kane krónikák találkozása Rick Riordan lenyűgöző novellatrilógiájában. Vesd bele magad! „A legjobb dolog, amit Rick Riordan csak kitalálhatott.” – Jen, goodreads.com

12 éves kortól ajánljuk!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3599 Ft
Aktuális ár: 2987 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
nextprev

Sütihasználati beállítások