Footballiser társasjáték
  • 8-99

Footballiser társasjáték

Footballiser Kft.

Játssz egyéni meccseket családoddal és barátaiddal, vagy álljatok ki egymás ellen csapatokban! Éljétek át együtt a foci izgalmát és örömét a Footballiserrel!

Innovatív játékunk ötvözi magában az ügyességi, a stratégiai és a szerencsén alapuló játékok elemeit, valamint a klubcsapatok és a nemzeti válogatottak világát. A játék során Futballklub Tulajdonosként felépítheted saját stadionod, fejlesztheted csapatod, miközben izgalmas mérkőzéseket játszol a különböző nemzetek csapataival.

Építsd fel stadionod elsőként a 13 Nemzeti Zászló megszerzésével és stratégiai fejlesztésekkel, majd nyerd meg az utolsó, bajnoki meccsed is!

Változatos utakon juthatsz el a teljes, 6 elemből álló stadion felépítéséig és a Döntőig! Kihívást jelentő meccsek, lépcsőzetes csapatfejlesztések, következetesen használt Esemény- és Képességkártyák, valamint a megszerzett Szuperképességek vezetnek el a célodig. Ügyesen játszol a pályán? A tervezésben vagy jó? Vagy inkább a váratlan eseményeket kezeled rugalmasan? Több módon is eljuthatsz a sikerhez!

Akár a pároddal, akár családi vagy baráti körben játszol, élvezzétek a Footballisert, a valódi futball életszerű asztali változatát!

Minőségi kiszerelés, speciális, egyedi tervezésű játékosok és focilabda!

Játékosok száma: 2-6 fő

Egyénileg és csapatokban is játszható!

Játékidő: 45-90 perc

Kicsiknek és nagyoknak is egyaránt szórakoztató!

Családi- és baráti körben, otthoni környezetben és partikon is jól működik!

Nem egy „egyhelyben ülős” játék, megmozgatja a játékosokat az asztal körül!

Jelenleg nem rendelhető.
Teljes ár: 24990 Ft
Aktuális ár: 23741 Ft
loyaltypoints119 törzsvásárlói pont

Sütihasználati beállítások