Gyerek úszódeszka - Kis virágok

Little Dutch

A Little Dutch örömmel mutatja be legújabb termékét, a gyerek úszódeszkát, amelyet kifejezetten tudatos szülőknek és az ő kis csemetéiknek terveztünk. A kis pink virágok és a nagy pillangó díszítése gondoskodik arról, hogy ez az úszódeszka igazán kedves és elbűvölő legyen, amit a gyerekek imádni fognak.

Ez az úszódeszka hungarocellből készült, amelynek köszönhetően könnyű és biztonságos társ a vízben. Az anyag vízálló, így nem kell aggódnod, hogy a deszka beszívja a vizet vagy megázik. A mérete, 2,5x27x44 cm, tökéletesen alkalmas a 3 éves kortól ajánlott korosztálynak.

A Little Dutch gyerek úszódeszka nem csak a vízben való játékhoz ideális, de szüleid biztonságban érezhetik magukat, hiszen a gyerekek a vízben való mozgásukat is fejleszthetik vele. Az úszódeszka használata során a gyermekek megtanulják egyensúlyozni és úszni, miközben játékosan fejlesztik a vízi készségeiket és önbizalmukat.

Nézd meg a Little Dutch gyerek úszódeszkát kis pink virágokkal, és engedd, hogy gyermekeid élvezzék a vízi kalandokat, miközben fejlesztik a vízben való mozgásukat és biztonságban érzik magukat. Válaszd a Little Dutchot, és légy részese egy minőségi és megbízható márka vízi élményeinek!

A Little Dutch termékeit külföldre nem szállítjuk.

Jelenleg nem rendelhető.
Aktuális ár: 3590 Ft
loyaltypoints18 törzsvásárlói pont

Sütihasználati beállítások