Tarr Ferenc

Harmónia, a zenék birodalma

Illusztrátor: Baranyai (b) András

Pagony Kiadó, 2021

128 oldal , Kemény kötés

Melódia királykisasszony szeretné megtalálni a saját hangját. Elindul hát Harmóniában, a zenék birodalmában, hogy végigjárja mind a négy tartományt – Folkiát, Imprót, Poppiát és Klasszikát. Kalandos útja során megismer sok-sok hangszert, stílust, formát, zenészt, zeneszerzőt, énekest – és hall nagyon sokféle zenét. Vajon melyik lesz az övé?

A zenei ismeretterjesztő könyvektől eltérő módon Tarr Ferenc könyve a zene egészére koncentrál: teljesen egyenlő arányban szól a népzenéről, a jazzről, a popról és a klasszikusról is – sok-sok érdekességgel, tudnivalóval, hallgatnivalóval és Baranyai (b) András fantasztikus rajzaival.

Reméljük, hogy Melódia története nyomán a gyerekek is eljutnak oda, hogy megtalálják, nekik milyen zene tetszik. Érdemes mindenfelé barangolni, mert Harmónia valóban létezik!

A kötetben szereplő zenéket megtalálhatod itt.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4990 Ft
Aktuális ár: 4242 Ft
loyaltypoints21 törzsvásárlói pont
Kosárba
Harmónia, a zenék birodalma

Tarr Ferenc zenei ismeretterjesztő mesekönyvének ihletésére egy varázslatos kalandra hívunk Benneteket a zenék birodalmába! Gyertek el a Bartók Pagonyba november 20-án, szombaton 10:00-kor, és vegyetek részt Ti is Melódia királykisasszony mesés utazásán! Találjátok meg a saját zenéteket!

Harmónia - a zenében és az emberben

Te megtaláltad már a saját zenédet? Még nem? Ne aggódj, Tarr Ferenc ismeretterjesztő mesekönyvével sikerülni fog. A szerzőt Harmónia, a zenék birodalma című könyvéről kérdeztük.

Majorság palotája

Találd meg te is a saját zenédet! Indulj varázslatos utazásra Melódia királykisasszonnyal a zenék birodalmában! Lapozz bele a Harmónia című ismeretterjesztő mesekönyvbe!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások