Harry Potter - A halálfalók felemelkedése
  • 11-99

Harry Potter - A halálfalók felemelkedése

Reflexshop Kft.

, Kemény kötés

A Reflexshop leírása:

Itt már magával Tudjukkivel és talpnyaló csatlósaival szállunk szembe, legfeljebb 3 barátunk társaságában. Ez egy hosszadalmasabb összecsapás lesz, érdemes felkészülni egy 60-90 percnyi mérkőzésre. Akárcsak a többi Harry Potteres játék, ez is 11 éves kortól javasolt a belsős vicc miatt, egyébként a kooperatív jellege miatt 8-9 éves kortól már fel lehet venni a küzdelmet Tudjukki ellen. Ezen társasjáték során minden játékos egy-egy varázslócsapatot irányít. 3 különböző csoportosulás közül lehet választani (Roxfort, A Főnix Rendje, Dumbledore Serege), de játék közben további társakat lehet magunk mellé állítani, választott csoportunktól függetlenül bármelyik másik csoportból. A cél pedig a 9 helyszín (Mágiaügyi Minisztérium – Rejtély- és Misztériumügyi főosztály – Átrium, Abszol út – Ollivander varázspálca boltja – Gringott bank, Roxmorts – Szárnyas Vadkan vendéglő – Roxmorts vasútállomás) védelme a rontásokkal szemben, megtartása a leigázásoktól, a Halálfalók legyőzése, és végül maga a Sötét Nagyúr végső elpusztítása, hogy még a horcruxaival se térhessen újra vissza!

A játék menete úgy néz ki, hogy van egy körlap a játéktéren, aminek közepén maga a Sötét Nagyúr minifigurája áll, pálcáját szegezve, készen a halálos átok elmondására. A játéktér köre három régióra van felosztva. Ezek a helyszínek, amiket meg kell védeni a Sötét Nagyúr és halálfalói rontásaitól, ugyanis ha a rontások elárasztják a helyszínt, a gonoszság csatlósai leigázzák azt, ha pedig túl sok helyszínt veszítenek el a varázslóvilág védelmezői, oda a remény. Ezen kívül a kezdeti választott csoporttagságoktól függően mindenkinek van egy saját főhadiszállása, illetve karaktere. Ezek határozzák meg, hogy a körében ki milyen és mennyi kockával dobhat majd. A játékban a hősök oldalán 4 különböző színű 6 oldalú kocka áll rendelkezésre (a barátság, hűség, tudás és bátorság kockái), míg a gonoszok oldalán egy 8 oldalú Tudjukki-kocka. Az aktív játékos a körében a küldetésjelölőjét felhelyezi a 3 régió egyikére, majd dob a 8 oldalú kockával, ami meghatározza, hogy a Sötét Nagyúr a jelenlegi irányából jobbra vagy balra fordul el, vagy elfordulás helyett aktiválja a Sötét Jegyet. Ha elfordul, akkor a minifiguráját abba az irányba kell forgatni a következő régióra, ezután minden varázsló, akár társultak már a hősökhöz, akár nem, sérül abban a régióban. Ezt követően a területre kerül egy rontásjelölő, végül aktiválódnak a Halálfalók és mindegyikük alap, Sötét Jegy nélküli képessége is létrejön. Ha viszont forgás helyett a Sötét Jegyet sikerült kidobni a 8 oldalú kockával, minden játéktéren lévő, összes Halálfaló összes, Sötét Jeggyel ellátott és alap képessége is érvényesül. A hősök csak ezek után tudnak cselekedni, már aki túlélte az esetleges lerohanást.

Jelenleg nem rendelhető.
Teljes ár: 19990 Ft
Aktuális ár: 18991 Ft
loyaltypoints95 törzsvásárlói pont
Harry Potter minden mennyiségben!

Talán nincs a világon még egy olyan hatalmas és töretlen népszerűségnek örvendő könyvsorozat, mint a varázslófiú, Harry Potter és barátainak története. 1997-ben jelent meg az első kötet, azóta milliók rajonganak érte szerte a bolygón, és nem telt bele sok idő, hogy filmváltozat is készüljön belőle. A rajongók számtalan relikviát szerezhetnek be, de aki nem éri be sállal, bögrével és hasonlókkal, a társasok között is rengeteg Harry Potter-tematikájút talál. Ezek közül gyűjtöttük össze nektek a legújabbakat! Szerezzétek be időben a kedvenceket, hogy biztosan ne hiányozzanak a karácsonyfa alól!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások