Helló, slow fashion!
  • 16-99

Helló, slow fashion!

Gingko Kiadó, 2021

240 oldal , Kemény kötés

„A fenntartható́ divat drága.” „Úgy érzem, én ehhez kevés vagyok.” „Azt sem tudom, hol vásároljak, ha szeretnék figyelni a bolygóra, de szükségem van egy új ruhára.” Ha bármelyik mondat megfogalmazódott már benned, ezt a könyvet olvasd el! Hogyan lesz fenntartható́ és környezettudatos a ruhatárad? A könyvben felsorolt praktikus tippek segítenek elindulni az úton, és lépésről lépésre építheted be az élethelyzetednek megfelelő̋ megoldásokat.

A szerző̋ évek alatt összegyűjtött tapasztalatai mellett olyan szakemberekkel is beszélget, akik a kutatásaik miatt, vagy a szakmájukból adódóan még jobban rálátnak a fenntartható divat különböző területeire, így igazán hiteles képet kaphatunk a témáról.

Fejezetről fejezetre haladva megerősítést nyerünk arról is, hogy a környezettudatos öltözködés együtt jár a lassulással, a mérlegeléssel, az életmódunk átalakulásával, és nem utolsó sorban az önismerettel is. A változáshoz nem kell sok dolog, de egy kicsit mindenkire szükség van. Ha te is úgy érzed, hogy az egyénnek nagy szerepe van abban, hogy jelenlegi, felpörgött világunk kicsit lelassuljon, alakítsd át az öltözködési szokásaidat lépésről lépésre! Változtass ott, ahol tudsz! Óriási erő van az egyén, azaz a te kezedben. Élj vele, és használd ki!

Mengyán Eszter, újságíró, blogger, online média szakember. 2016-ban kezdett a fenntartható divattal foglalkozni – nemcsak elméletben, hanem a saját ruhatárán keresztül is. Holy Duck! nevű blogján és a hozzá tartozó közösségi média oldalakon tízezernél több érdeklődővel folytat párbeszédet a fenntartható divatról.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4990 Ft
Aktuális ár: 3892 Ft
loyaltypoints19 törzsvásárlói pont
Kosárba