Játék baba - Sárga - 32cm

Djeco - POMEA

32 cm-es puha testű játékbaba, gyermek-, és szülőbűvölő szerepjáték egyedi díszdobozban a Djeco-tól. Fedezzétek fel a Pomea babák csodálatos világát!

A Djeco Pomea babái a cég 2022-es kiállításán láttak napvilágot. A Djeco tervezője évek óta arról álmodott, hogy megalkotja ezt a Pomea kollekciót, tervezés közben azt remélve, hogy annyira meg fogják szeretni őket a gyerekek, hogy felnőve is kincsként őrzik majd kedves játékukat.

Nagyon könnyű és ideális méretű, szinte élethű kinézetű babák. A Pomea babák ruháit a PETIT RETRO gyermek divattervező tervezte: divatosak, laza szabással. A kollekció klasszikus kiegészítőket is kínál elegáns dizájnnal, élethű kialakításban: babakocsit, babahordozót, ágyat, táskát, fürdőkádat - minden megvan ahhoz, hogy a babákat ápolhasd, öltöztethesd, altathasd, sétáltathasd. A babák 30-32 cm magasak, testük szövet, puha vinil fejjel, karokkal és lábakkal. A test úgy készült, mintha a babán egy aranyos body lenne. A baba feje elfordítható, szemei fektetve lecsukódnak, így lesznek alvósbabák. A Djeco úgy nevezte el a Poema babákat, hogy az inkább egy jelző, egy jellegzetes tulajdonság, mint név, meghagyta, hogy a gyerkőc maga dönthesse el milyen nemű babája legyen és mi legyen a neve. A babákhoz kiegészítők, ruhák is kaphatók.

Sárga baba gyönyörű kék szemeivel és angyali arcával mindenkit garantáltan elvarázsol! Ő egy igazi öltöztetős baba, testén egy body található.


Tartalom: 1 db 32 cm-es baba (textil test és puha vinil fej, vinil karok és lábak).
Életkor: 18 hónapos kortól ajánlott
Anyaga: műanyag, textil
Tisztítás: A baba és a ruhái 30°-on, kézzel moshatóak.

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Aktuális ár: 13390 Ft
loyaltypoints67 törzsvásárlói pont
Kosárba