Jóga kvartett kártyajáték
  • 5-10

Jóga kvartett kártyajáték

BUKI

A jóga témájú kvartett kártyajáték ösztönzi a mozgást és dinamikussá teszi a családdal töltött időt!
Gyűjtsd össze a kártyákat és tanuld meg a jóga pózokat!
A játék menete:
Keverd meg a kártyákat.
Minden játékos 4 lapot kap, a többit pedig tedd képpel lefelé egy halomba.
A cél az, hogy gyűjts annyi 4 db-os kártya sort (1 jóga póz és annak 3 változata), amennyit tudsz.
A játék az óramutató járásával megegyező irányban halad és a legfiatalabb játékos kezd.
Egy játékosnak legalább 1 kártyával kell rendelkeznie ahhoz, hogy egy másik kártyát kérjen ugyanabból a készletből. Bármelyik játékostól lehet kérni kártyát.
Ha megszerezted a kért kártyát, jogosult vagy egy következő körre. Ha nem, akkor húzz egy kártyalapot a kupacból és a következő játékos jön.
Amikor egy játékos összegyűjtötte mind a 4 kártyát egy sorból (pl. kutya, fa, stb.) a kártyákat képpel felfelé az asztalra kell helyezni és bármelyik játékos kérheti, hogy csinálja meg a jóga pózokat – bármilyen sorrendben.
A játszma addig tart, amíg az összes sort össze nem gyűjtöttétek.
Ha vége a játéknak, minden sort fordítsatok képpel felfelé és a kártyáitokon megjelenő jóga pozíciókat adjátok elő egyenként, egymás után.
Ajánlás:
Az egyes sorozatok végén utánozd az adott állat hangját vagy találj ki a tárgynak egy hangot.
A testünk kinyújtása, ellazítása belső megkönnyebbülést és szabadságot okoz, amit a jóga gyakorlása után tisztán érezhetünk. Ebben a játékban, bemutatjuk a jóga pózok változatait, amelyek egészségesek és szórakoztatóak!
Amikor végrehajtjuk a kártyákon lévő pózokat, valójában egy görbét rajzolunk, amely az egyik póztól a következőig mutat. Először aktív mozdulatokat csinálunk, összpontosítva arra, hogy mi a következő mozdultat, mi a cél. Majd egy idő után, amikor már jól és hatékonyan játszunk a Jógival, a testünk emlékszik a mozdulatokra. Ezen a ponton tudjuk a következő szintre emelni a fizikai és a mentális tudásunkat. Sokkal mélyebben lélegzünk, ahogy a mozdulatainkat egyre jobban tudjuk irányítani.
Ekkor történik meg a csoda! Már nemcsak a célt ismerjük, hanem a hozzá vezető utat is.

Figyelem: a jógi szórakoztató játékokban szereplő információk csak tanulási és szórakoztató célokat szolgálnak. A játék használata kizárólag a felhasználó felelőssége. Ha egy póz fárasztó vagy kényelmetlen - ne csináld. Fizikai problémák vagy speciális egészségügyi állapot esetén kérjük konzultálj orvosoddal, mielőtt elkezded a gyakorlatokat.

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 3690 Ft
Aktuális ár: 3506 Ft
loyaltypoints18 törzsvásárlói pont
Kosárba