Kivetítő - Kiskutyák
  • 3-10

Kivetítő - Kiskutyák

Reflexshop Kft., 2024

24 színes, bájos kép kölyökkutyákról - néhány mozdulat, és a te faladat is beragyogja a vidámság!

Csempéssz vidámságot a hétköznapokba!
Ezektől az édes kis kölyökkutyáktól még a hideg esős napokon is kedved támad majd mosolyogni! Dalmata, tacskó vagy éppen mopsz - kölyök korában minden kutyus édes kis szőrgombolyag!

A lámpa 3 lemezzel érkezik, melyeken összesen 24 db színes kép látható. A lemezeket könnyen ki tudod cserélni a műanyag pöcök hátrahúzásával, a képek váltakoztatásához pedig nincs más dolgod, mint a lemezt forgatni. A kivetített ábrák akár 1 méter szélességben jelennek meg a felületen, ahová éppen irányítod a lámpát…csak a képzeleted szab határt! A fej csavarásával állíthatod a fókuszt.


Társ a sötétben

A képeket tartalmazó lemezek nélkül hagyományos zseblámpaként is használható, ami az ágy melletti éjjeli szekrényre helyezve mindig elérhető társ, ha esetleg este mosdóba indulnának a kis állatbarátok. A lámpa kulcstartóban végződik, így fel is lehet akasztani. Kb. 11 cm hosszú és a legszélesebb részénél 3,5 cm az átmérője. Ideális ajándék minden gyerkőc számára, akit érdekel az állatok világa, és a zseblámpa funkció hasznos lehet akkor is, mikor már kinőttek a játszadozós korszakukból.

A lámpa és kivetítő 3 db LR44-es elemmel működik, melyeket a csomag tartalmaz, így kibontás után azonnal használható.

3 éves kortól ajánljuk!

Jelenleg nem rendelhető.
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3791 Ft
loyaltypoints19 törzsvásárlói pont

Sütihasználati beállítások