Klasszikus zenemesék: Peer Gynt
  • 5-10

Klasszikus zenemesék: Peer Gynt

Illusztrátor: JESSICA COURTNEY-TICKLE

HVG Kiadó, 2024

24 oldal , Kemény kötés

Fedezd fel a hegyi király varázslatos barlangját a Peer Gynt zenés újramesélésében! Kísérd el Peert kalandjai során a hegyek mélyébe, ahol kincsekre lel, és foglyul ejtik a rémséges trollok. Vajon megmenekül végül?

Nyomd meg a hangjegyet minden oldalon, hogy Grieg varázslatos Peer Gynt-feldolgozása életre kelhessen, majd hallgasd meg újra a dallamokat a könyv végén!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 7500 Ft
Aktuális ár: 6375 Ft
loyaltypoints32 törzsvásárlói pont
Kosárba
Klasszikus zene kicsiknek? Hát persze!

Felnőtt fejjel sem mindig tudjuk biztosan, hogy mit látunk az operában. A felnőtteket segítik a különböző internetes segédanyagok, vagy akár a műsorfüzet. De mi történik, ha az ember négyéves? A sok szereplő, a gyakran idegen nyelven felcsendülő dalok, a bonyolult hátterek és kellékek között alig tud figyelni a zenére. Ennek a problémának a megoldására születtek a gyerekoperák és a különböző átdolgozások. Viszont mi történik akkor, ha átdolgozás ide vagy oda, a négyévesünk nem tud végigülni egy másfél órás előadást. Vagy véletlenül egy operaház sincs a közelben. Itt jönnek képbe a HVG Könyvek zenemeséi, amiket akárhányszor újralapozhattok és újrahallgathattok. Könyvet hallgatni? Hogy micsoda? Olvass tovább, és megtudhatsz mindent ezekről a csodás, zenélő könyvekről!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások