Carlie Sorosiak

Kutyavilág

Babilon Kiadó, 2024

96 oldal , Kemény kötés

Kifejező illusztrációk, praktikus ismeretek, érdekes történetek mindenkinek, aki szereti a kutyákat. Az emberiség történelmét a kezdetektől kutyacsaholás kíséri, és a kutyák mellénk szegődtek, azóta is hűséges társaink. Ez a könyv még közelebb hozza őket, sőt segít, hogy jobban m megismerd a saját kutyádat. Színes információk, tények és elképesztő sztorik az ember legjobb barátjáról! A könyv árából 100 Ft-tal támogatjuk a Kutyák Határok Nélkül Alapítványt, amely mentőkutyákkal segít a bajbajutottaknak.

Ebben a könyvben találkozhatsz híres, hűséges és hős kutyákkal. Izgalmas tudományos ismereteket szerezhetsz a különféle kutyafajták történetéről és elképesztő képességeiről és mire a végére érsz, remélhetőleg sokkal jobban fogod érteni az ember legjobb barátját.

Hogyan alakult ki egy ősi vadállatból a kutya? Mi mindenre használjuk ma a kutyákat? Milyen a szaglásuk? Hogyan fejezik ki az érzelmeiket? Mit jelez a felálló szőr, a morgás, az ugatás, a vonítás? Miért pisilnek le mindent a kutyák? Mit jelez a farokcsóválás és mit a fül különböző állása? Mennyit értenek a kutyák az ember viselkedéséből? Viszont szereti-e a gazdáját a kutya? Miben különbözik a vadászkutya, a terelőkutya, a munkakutya a terrier vagy a toy kutya? Mekkora a legkisebb és a legnagyobb kutya? Milyen volt a kánaánkutya és a karéliai medvekutya? Mitől különleges a lundavadász? Milyenek a dingók? Milyen szokások, hiedelmek és hihetetlen történetek övezik a kutyákat? Milyen kutyák váltak világhíressé vagy hőssé? Milyen szerephez jutottak a kutyák a tudományban és a filmvásznon? Milyen tévhitek léteznek a kutyákról? Hogyan kényeztetheted a kutyádat?

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 7290 Ft
Aktuális ár: 6197 Ft
loyaltypoints31 törzsvásárlói pont
Kosárba