Tallián Mariann

Lampionvirág

Illusztrátor: Igor Lazin

Holnap Kiadó, 2023

88 oldal , Puha kötés

Tallián Mariann mesekötete a misztikum világába repíti az olvasót. Hol a csillagok közt találjuk magunkat, egy fekete lyuk fogságában, máskor szobrok elevenednek meg az utcasarkon, vagy épp egy bolha mesél nekünk a szabadságról.

Tanúi lehetünk a csodafa életben maradásért való küzdelmének, a Selyemút menti titokzatos birodalomban elandalít egy álruhás lány szerelmes éneke, vagy a víz alatti kivilágított palotában a halakkal és angyalokkal ünnepi körtáncot lejtünk.A kötetben szereplő állatok, növények és varázslatos lények emberi sorsokat tükröznek.

A Lampionvirág olyan témákat érint, amelyek megértéséhez érdemes elrugaszkodnunk a hétköznapi valóságtól. A mesenovellák ebben az intuitív kalandban fogódzót nyújtanak a halál, a hajléktalanság, a fogyatékosság, a bántalmazás, a bevándorlás vagy éppen a honvágy elfogadásához, a humoros, olykor megható, máskor földöntúli mesevilág felfedezésével.

A történeteket összeköti a reménysugár, hogy a sötétségből a világosság felé kivezető utat előbb-utóbb mindenki megtalálja.

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 2900 Ft
Aktuális ár: 2465 Ft
loyaltypoints12 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások