Macska mancs brancs
  • 8-99

Macska mancs brancs

Reflexshop Kft.

Macska rajongóknak szinte kötelező ez a játék. Ha pedig nem vagy cica bolond ez a logikai játék garantáltan megszeretteti veled a macskákat. Tedd próbára magadat és tudásodat a Macska Mancs Brancs macskajó feladványaival.
A játék elsőre igen egyszerűnek tűnik. Négy különböző nehézségi fokozat közül válogathatsz, de mindnél ugyan az a cél: A macskákkal rakd ki a feladvány kártyán lévő ábrát, úgy hogy teljesen lefedjék azt. A kiválasztott feladványkártyán megtalálsz minden szükséges információt – a kártya nehézségi szintjét, a feladathoz szükséges macskák számát és hogy azt hány rétegből kell felépítened. Figyelj jól, mert egy-némely feladvány több rétegből épül fel!
(A feladvány lapok hátulján megtalálható a megoldás, bár az nem azt jelenti hogy másféle képen nem lehet megoldani.)
A jól záródó doboz segítségével a logikai játékot könnyebb szállítani és a feladványkártyák is biztonságban vannak.
Próbáld ki ezt a macskajó szőrbombasztikus logikai játékot és mutasd meg milyen jól bánsz a cicákkal a Macska Mancs Brancs logikai játékban!
A kutya rajongók se csüggedjenek, számukra ott a Kutya Mancs Brancs!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4890 Ft
Aktuális ár: 4646 Ft
loyaltypoints23 törzsvásárlói pont
Kosárba
Asztalt lepakolni, elő a társasokkal!

Imádunk társasozni, és úgy vettük észre, hogy ti is! Különösen, ha már elég nagyok a gyerekek ahhoz, hogy olyan játékokat játsszanak, ami a szülőknek is legalább akkora kihívás, mint a kis- és nagykamaszoknak. Ebben a szemlében hat nagyszerű társast mutatunk be a Reflexshoptól a bonyolultabbaktól az egyszerűbbek felé haladva. Üljétek körbe az asztalt, dolgozzatok össze, mérettessétek meg magatokat, és nevessetek sokat!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások