Mágikus állatok iskolája - Mister Morrison mágikus állatlexikona
  • 8-12

Mágikus állatok iskolája - Mister Morrison mágikus állatlexikona

Babilon Kiadó, 2013

184 oldal , Kemény kötés

Mortimer Morrison a mágikus állatkereskedés tulajdonosa. Szereti az állatokat, és ebben a könyvben mindent összeszedett, amit csak tud róluk: hogyan viselkednek, hol élnek, mire van szükségük és mitől különlegesek. Világ körüli útjaira is magával vitte a könyvet, és kiegészítette személyes meglátásaival és újabb megfigyeléseivel.
Az eredmény: egy vaskos, csuda érdekes állatlexikon, amit most végre a Mágikus állatok iskolájának régi és leendő rajongói is a kezükbe vehetnek.
Mortimer bemutatja a mágikus állatok rendszertani rokonságát, élőhelyeiket és jellemző tulajdonságaikat. Mesél arról, hogy melyik mágikus állattal hogyan találkozott, hogy melyikükhöz milyen hiedelmek kötődnek, és ezek miképpen befolyásolták az állatok és az ember viszonyát. Bizony kiderül, hogy az együttélésünk a legtöbb állattal egyáltalán nem mondható békésnek, s azt is, hogy ki ebben a ludas. Mortimer jegyzetei - és persze a regények - alapján szerencsére a mágikus állatok kivétel nélkül meleg otthonra és szerető társa leltek, s a legnagyobb békességben élnek velük.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 9900 Ft
Aktuális ár: 8415 Ft
loyaltypoints42 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások