Meditáció a modern családoknak
  • 14-99

Kelly Smith

Meditáció a modern családoknak

Scolar Kiadó, 2024

176 oldal , Kemény kötés

Lassuljatok le, teremtsetek nyugalmat és kerüljetek közelebb egymáshoz a családi meditációk segítségével.

Minden családnak vannak nehéz időszakai. Egy új baba születését követő álmatlan éjszakáktól kezdve a szülővé válás okozta szorongáson keresztül a párkapcsolati válságig. Néha csak egy kis segítségre van szükségünk. Lépj be a meditációoktató, kétgyerekes édesanya, Kelly Smith világába. A népszerű Mindful in Minutes podcast házigazdája több mint 100, a leggyakoribb családi problémákat célzó gyakorlaton keresztül mutatja meg, hogyan segíthet a meditáció a család minden tagjának a béke és a nyugalom megtalálásában és a kapcsolatok javításában.

Az elme lecsendesítésétől és a stresszkezeléstől kezdve a konfliktusok legyőzéséig és az együttérzés gyakorlásáig Kelly a család minden tagjának kínál gyakorlatokat, életkor szerint – felnőtteknek, kamaszoknak és kisgyerekeknek. A témakörök között található:

- Jelenlét
- Az öröm felfedezése
- Szorongás
- Hiperaktivitás
- Értékesség
- Empátia
- Kiégés
- Álmatlanság
- Önbizalom
- Érzékeink túlhajszoltsága
- Kapcsolódás a valódi énünkhöz
​- és sok más

A könyv emellett várandós anyák számára is tartalmaz meditációkat és gyakorlatokat az egészséges, szeretetteljes párkapcsolatok megéléséért. Több mint 250 mantra segíti az elme fókuszálását és az elmélyülést. Legyél kezdő vagy gyakorlott meditáló, ez a könyv segítségedre lesz neked és családodnak a nyugodtabb, boldogabb, meghittebb mindennapok megteremtésében.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 7995 Ft
Aktuális ár: 6796 Ft
loyaltypoints34 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások