Memorace - A káprázatos természet

Reflexshop Kft.

Egy perc nem a világ, ugye? Vajon akkor is így vélekedsz, ha csak ennyi időd van megjegyezni egy kép minden apró részletét?

Vessétek bele magatokat egy izgalmas készségfejlesztő játékba, amellyel a tanulás igazán szórakoztatóvá válik!

A Memorace társasjáték szórakoztatóan fejleszti nemcsak a meróriát, hanem az általános tudást és műveltséget is: ezúttal a testünk működésének minden hihetetlen részletét ismerheted meg.

A kihívásokkal egy ütemben a játék fejleszti a logikai gondolkodást, memóriát és a figyelmet - mindezt interaktív és szórakoztató módon.

A játék menet:

1. Húzz egy kártyát, és tedd magad elé!

2. Fordítsd meg az órát, és próbálj minél több részletet megjegyezni, mire a homok lepereg - ez körülbelül 10 másodperc.

3. Dobj a kockával!

4. Ha 1-est dobtál, az előlapon lévő, gondolkodtató feladványra kell válaszolnod. Nézd a képet, és számolj, vagy következtess helyesen!

5. Ha nem 1-est dobtál, fordítsd meg a kártyát, és válaszolj a hátlapon lévő, dobott szám mellett álló kérdésre. Ezek memóriádat teszik majd próbára, de ha jól figyeltél, biztosan tudod majd a választ!

A Memorace játékot egyedül, de akár többen is játszhatjátok. A Memorace során könnyedén, játékosan tanulhattok. Üljön össze az egész család vagy csak egyedül próbálj minél többet megtudni a világról, jelen esetben Az emberi testről. Biztos találsz olyan információt, amit még nem hallottál!

Ismerd meg a játékot itt a 30. másodperctől!

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 5790 Ft
Aktuális ár: 5501 Ft
loyaltypoints28 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások