Meséld el nekem a karácsony történetét
  • 2-4

Meséld el nekem a karácsony történetét

Scolar Kiadó, 2021

24 oldal, Kemény kötés

Klasszikus karácsonyi történet a legkisebbeknek mesélve.

Mária és József igazán különleges gyermeket várnak. Hosszú utat kell megtenniük, hogy eljussanak Betlehembe, de ott nem találnak szállást. Egy istállóban, az állatkák társaságában megtörténik a karácsonyi csoda: megszületik a kis Jézus.

Hangulatos képekkel illusztrált könyv, mely a gyermekek nyelvén meséli el a klasszikus karácsonyi történetet a legkisebbek számára.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

3375 Ft
2869 Ft (-15%)

loyaltypoints14 törzsvásárlói pont

Kosárba
Új lapozók apró kezekbe

Közeledig a tél, nem lehet már annyit a szabadba menni, és a pici gyerekeket nem olyan egyszerű hosszan lekötni… kivéve, ha van egy-két igazán szuper lapozótok, amit kedvükre böngészhetnek! Mutatunk pár szuper újdonságot! Van köztük, ami felolvasós, de olyan is, amit akár egyedül is nézegethetnek.

Picik karácsonya

Ebben a szemlében olyan könyveket gyűjtöttünk össze neked, amelyek szerintünk tökéletes karácsonyi ajándékok a 4 év alatti korosztálynak. Legyen szó kedves történetekről, lapozgatásról, böngészésről, klasszikusokról vagy a kortárs gyermekirodalom legkiemelkedőbb alakjairól, ezek a könyvek és szerzőik már bizonyították, hogy helyük van a fa alatt. Nézd meg, mik a kedvenceink!

Összes kapcsolódó cikk