Odin
  • 7-99

Odin

Reflexshop Kft.

Az Odinban a lehető leggyorsabban szeretnél megszabadulni a kártyáidtól azzal, hogy az összes vikingedet elküldöd a nagyvilágba. Ám vigyázz, ugyanis a kijátszott kártyáidat a többiek meg tudják ütni, feltéve, ha okosan előre gondolkodtak…

A HelvetiQ kiadótól egy izgalmas és különleges apró játék, amely a zsebedben is biztosan elfér.

Egy téma, ami igazán illik a mechanikához!

Csak a csatában elesett vikingek lebegjenek a szemeitek előtt... ahogyan az elesett harcosok - mint a játékban eldobott lapok - a Valhalla ajtajában várják ítéletüket.

Az Odin játék több leosztásból áll, melyek mindegyike egy vagy több körből tevődik össze. A pakliban különböző színű kártyák találhatók, mindegyik 1-től 9-ig van számozva és mindegyik játékos kilenc kártyával kezd.

Egy leosztás több fordulóból áll - minden forduló elején a kezdőjátékos játssza ki 1 kézben tartott kártyáját képpel felfelé a játéktér közepére. Amikor valaki sorra kerül két lehetősége van: kijátssza egy vagy több kártyáját vagy passzol. Ha az utóbbit választja, akkor fel kell húznia egy már kijátszott kártyát. Ha viszont passzol, akkor nem játszik ki semmit - a tőle balra ülő játékoson a sor.

Egy leosztás kétféleképpen érhet véget:

Te vagy a kezdőjátékos a forduló elején és a kézben tartott összes kártyád ugyanolyan színű vagy értékű, az összeset kijátszhatod.
Ha a játék folyamán bármikor úgy játszol ki egy kártyát, hogy utána egy kártya sem marad a kezedben.
A kézben maradt lapok után mindenki kap 1-1 pontot - ezeket jegyezzétek fel majd készítsétek elő az új leosztást.

Játék vége:

A játék akkor ér véget, amikor egy leosztás végén valamelyik játékos el nem éri a 15 pontot. A legkevesebb ponttal rendelkező játékos lesz a győztes.

Egy zsebnyi játék, amellyel garantált a szórakozás és a kikapcsolódás. Ha pedig magaddal vinnéd az útra attól se félj - nem foglal sok helyet ez a pörgős kártyajáték.

Játékszabály ( )

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3791 Ft
loyaltypoints19 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások