Olvasólámpa - Black dots - Tölthető

Olvasólámpa - Black dots - Tölthető

Flexilight

Mi lenne, ha olvasólámpa válna a könyvjelződből? Itt a Flexilight újratölthető változata, mellyel bárhol, bármikor kedvedre olvashatsz!

Mostantól e-book nélkül is bárhol, bármikor olvashatod kedvenc könyvedet. Az újratölthető, hajlítható Flexilight könyvjelző olvasólámpát a könyv hátlapjára csúsztatva, ugyanúgy bárhol és bármikor hódolhatsz az olvasás szenvedélyének, mint az elemes változatokkal. Vízparton, kertben, horgászás közben sötétedés után, sátorban vagy a lakásban bárhol anélkül, hogy másokat zavarnál. Annyira vékony, hogy amikor nem olvasol, könyvjelzőként használhatod. A 20 lumenes fényerő tökéletesen bevilágítja a nagyobb könyveket is, az akkumulátor pedig 12 óráig biztosítja az olvasás lehetőségét.

Hogyan tudod használni az újratölthető Flexilight könyvjelző olvasólámpát? Az olvasólámpát a könyv hátlapjára, vagy oldalsó lapjára csúsztatva tudod használni. Kapcsold be és állítsd be úgy, hogy számodra a legkényelmesebben bevilágítsa a lapokat. Ha végeztél az olvasással, kapcsold ki és hajlítsd vissza egyenesre, majd a világító fej alatti részét tedd a könyvlapok közé, mint egy hangyományos könyvjelzőt a képen látható módon. Hogyan tudod feltölteni az újratölthető Flexilight könyvjelző olvasólámpát? A termékhez járó töltőkábelt USB csatlakozáson keresztül mobil töltőhöz, vagy a laptop csatlakoztatva.

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 9290 Ft
Aktuális ár: 8826 Ft
loyaltypoints44 törzsvásárlói pont
Kosárba