Ördöglakat - A nyolc végtelen

Moulin Roty

Igazi klasszikus fejtörő játék az ördöglakat, amely gondolkozásra készteti a kicsiket és nagyokat egyaránt. Aki elkezdi, nem tudja abbahagyni...
Fejleszti a szem - kézkoordinációt, a problémamegoldó készséget és türelemre tanít. Kihívást jelentő, ügyességi fejlesztő játék, amelyet a Moulin Roty tervezése tesz különlegessé és egyedivé.
A megoldás a dobozban megtalálható, ha véletlenül nem sikerülne megfejteni a feladványt.

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Aktuális ár: 1690 Ft
loyaltypoints8 törzsvásárlói pont
Kosárba
Játékok az autóba

Mindannyian emlékszünk, mennyire unalmas hosszú órákat az autó hátsó ülésén tölteni, az ablakon kifelé meredni és türelmetlenül várni, hogy végre igazán elkezdődjön a nyaralás. Nem mondom, hogy annyi év van mögöttem, aminek a távlatából már egy teljesen más világról adok most látképet: volt már 128 megabite-os MP3 lejátszóm, amiben az elem 2-3 órán át is bírta (ha nem ugráltam a dalok között), és persze könyveket, papírt és ceruzát én is tudtam vinni magammal. De szerencsére ma már sokkal több megoldás van arra, hogy az út minden perce izgalmasan, szórakoztatóan, játszva teljen. Össze is szedtük ezeket nektek, olvass tovább!

Mi kerüljön a Mikulás-csomagba?

Már csak egy apróság hiányzik a csomagból, de nem szeretnétek megint csokimikulást és aranyvirgácsot venni? Összeszedtünk néhány tippet azoknak, akik idén inkább a cuki, hasznos és vicces meglepetésekre szavaznak!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások