Tóth Eszter és Vassné Volf Klaudia

Paks gyerekeknek

Kultúraktív Egyesület, 2014

116 oldal , Puha kötés

"Az új évezred szülöttei - akiknek ez a könyv szól -, kiválóan eligazodnak a digitális környezetben, de nem árt, ha nyitott szemmel járnak az őket körülölelő világban is: felfedezve szerethető, élhető kisvárosunk szépségeit.

A kötet közvetlen hangvételű, játékos, változatos feladatokkal tisztáz fogalmakat, nyújt sokoldalú ismereteket, amelyeket izgalmas illusztrációk gazdagítanak. Kisiskolások számára könnyen érthetően mutatja be a város működését, az épített örökség emlékeit, a természeti környezet értékeit.

Gyerekeken kívül családoknak is ajánlom a könyvet, mert a városi séták, a kutatást, nyomozást igénylő feladatok összehozzák a különböző generációkat, akik megosztják egymással tudásukat, tapasztalataikat, emlékeiket, időben és térben átfogó, komplex képet formálva a településről.

Az így megélt terek személyes élményekkel is gazdagodnak, a városismereti kalandokat átélő olvasó pedig észrevétlenül Paks történetének részévé válik." (Takács Éva Vizuális- és környezetkultúra-tanár, múzeumpedagógus)

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2000 Ft
Aktuális ár: 1700 Ft
loyaltypoints9 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások