Pál apostol - Utazás téren, időn és hangokon át
  • 16-99

Gryllus - Süveges - Sumonyi

Pál apostol - Utazás téren, időn és hangokon át

Gutenberg Books Kft. , 2022

246 oldal , Kemény kötés

Jó tíz év telt el azóta, hogy a Pál apostol című könyv megjelent, és bemutatta azt a keletkezés- és fejlődéstörténetet, amely 1991-ben életre hívta, a következő húsz évben pedig alakította az előadást. Pál apostol mondanivalója nemcsak kétezer, hanem harminc év után is aktuális. A dalok is élnek, sok előadást megéltek.

Kétségtelen, hogy 2013 fordulópont volt nemcsak a hazai zenei életben, hanem a Pál apostol történetében is. Akkor halt meg Halmos Béla. S miközben Pál üzenete a dalok formájában is nyilvánvalóan továbbra is el akart jutni a szélrózsa minden irányába, a csapatnak fel kellett dolgoznia a veszteséget. Ekkor lépett a képbe Szirtes Edina Mókus. Hogy hogyan, az kiderül a könyvből.

Mindaz a tudás, amely a 2011-ben megjelent könyvben benne volt, semmit nem veszített értékéből és érvényességéből. Az új hangfelvétel azonban jó lehetőséget adott arra, hogy a könyvet is aktualizáljuk. Így aztán három új interjúval gazdagodott a beszélgetések sora, hogy felidézhessük az elmúlt évtized változásait.

Pál apostol üzenete örök. A dalok érvényesek. A könyv aktuális.

Az utazás folytatódik - téren, időn és hangokon át.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4900 Ft
Aktuális ár: 4165 Ft
loyaltypoints21 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások