Plüss mini farkas - 13cm

Aurora

A 13 cm-es kedves minifarkas egy szuper puha, újrahasznosított műanyagból, azon felül pedig csupa természetes anyagokból készült állatka, ami azonnal a gyerekek kedvence lesz.

A plüss figurák a gyerekek legjobb barátai lesznek, segítik a kötődést, szerepjátékozhatnak, biztonságosan eljátszhatják a velük megtörtént napi eseményeket. Olyan társak, akikről gondoskodhatnak, így fejlődik az érzelmi intelligenciájuk. Egy plüss barát segít a társas kapcsolatok gyakorlásában, a kommunikációs képességek fejlesztésében és végigkíséri a gyerekkort.

Az Aurora figurák minden darabja nagyjából 8 db 500 ml-es műanyag palack újrahasznosításával készült. Sőt, képzeld: azzal, hogy az Aurora újrahasznosított anyagokból készíti a plüsseit, évente 400 millió műanyag palack felhasználásával járul hozzá a környezet védelméhez!

A plüss borítás és a belső anyagok is tartalmaznak újrahasznosított műanyagból készült részeket, és a műanyag szemek helyett hímzést használnak.

A farkas kézzel mosható, szárítógépben nem szárítható.

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 4690 Ft
Aktuális ár: 4456 Ft
loyaltypoints22 törzsvásárlói pont
Kosárba
A legszuperebb karácsonyi játékok piciknek

A legkisebbeket sem hagyjuk ám ki! Babáknak is rengeteg szuper dolgot találhatsz nálunk, most pár olyan aranyos és hasznos játékot gyűjtöttünk össze, amik biztos, hogy a legapróbb családtagok kedvencei lesznek!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások