Rajz és mese - Kreativitásfejlesztő játék gyerekeknek
  • 6-12

Rajz és mese - Kreativitásfejlesztő játék gyerekeknek

Körvonal

A rajz és mese egy kreativitást fejlesztő játék gyerekeknek, ahol próbára tehetik a fantáziájukat és a tudásukat.

A játék célja, hogy a gyerekek minél többet használják a képzelőerejüket, fejlődjön a rajz- és beszédkészségük, bővüljön a szókincsük.

A játék kategória-, és feladatkártyákból áll, mindegyiken egy-egy kifejezéssel. Ezeket a szavakat kell lerajzolniuk vagy körülírniuk, aszerint, hogy melyik kategóriakártyát – “RAJZ” vagy “MESE” feliratút – húzták. A körülírás során fontos, hogy az adott szót, kifejezést nem szabad kimondani, rajzolás közben pedig nem szabad a másik játékosnak beszéddel segíteni.

Lehet ketten vagy csapatokban is játszani, pontozással, vagy anélkül is, csak rajtatok áll, hogyan lesz mindenki számára élvezhető.

Szórakoztató és tartalmas időt tölthetünk a gyerekekkel játék közben, a felnőtteknek is élmény lesz figyelni, hogyan gondolkodnak akár a legkisebbek is, hogyan oldanak meg elsőre számukra bonyolultnak tűnő feladatokat.

A játékot 6 éves kortól ajánljuk, de kis segítséggel - a kártyán szereplő kifejezés felolvasásával - akár 4-5 éves gyerekekkel is játszható.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 8990 Ft
Aktuális ár: 8541 Ft
loyaltypoints43 törzsvásárlói pont
Kosárba
Hangolódjatok kreatívan a karácsonyra!

December elején elkezdődik a karácsonyvárás, amit a gyertyák gyújtogatása és a csokit rejtő ablakok nyitogatása mellett akár kreatívkodással is tölthettek! Készítsetek ajándékot közösen a kicsikkel, vagy biztassátok a nagyobbakat önálló kreatívkodásra, hiszen annyi mindent fejleszt gyermekkorban a kézműveskedés! Ismerjétek meg a legkreatívabb játékokat és könyveket, amikkel boltjainkban is találkozhattok!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások