Fürdőjáték - Teknős
  • 0-2

Fürdőjáték - Teknős

Tikiri

Gumi csörgőjáték a Tikiri Ocean Buddies kollekcióból. A kisgyermekek könnyen meg tudják fogni az apró kezeikkel. Minden tengeri állatkában van egy csörgő ami lágy, csörgő hangot ad ki rázás hatására. A hangot kiadó játékok, mint a csörgők, stimulálják a babák érzékeit. Hang létrehozásával a gyermek megtanul egy fontos dolgot, az ok-okozati összefüggést. Ezek a kis állatkák remek kiegészítést adnak a fürdéshez vagy a vízben való játszadozáshoz. A termék teljesen zárt higiéniai okokból.

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 5690 Ft
Aktuális ár: 5406 Ft
loyaltypoints27 törzsvásárlói pont
Kosárba
Vagány anyák kincsesbányája

Itt az ideje, hogy te is elkezdj tudatosan készülni az ünnepekre! Most akár kicsi gyerekkel vagy otthon, akár már nagy kamaszod van, jó helyen vagy! Mindenkinek találsz itt szuper karácsonyi ötleteket! Kattints a cikkünkre és nézd meg, melyek a legjobb társasok, legmenőbb fejlesztők és legkatartikusabb gyerekkönyvek!

Szerezd be a legszebb ajándékokat!

A legszuperebb karácsonyi játékok piciknek

A legkisebbeket sem hagyjuk ám ki! Babáknak is rengeteg szuper dolgot találhatsz nálunk, most pár olyan aranyos és hasznos játékot gyűjtöttünk össze, amik biztos, hogy a legapróbb családtagok kedvencei lesznek!

Összes kapcsolódó cikk