Tengeri talányok - Logikai játék
  • 7-99

Tengeri talányok - Logikai játék

Reflexshop Kft.

A Tengeri talányok egy logikai játék, amelyben akár egyedül, akár barátaiddal játszol, garantáltan élvezetes kikapcsolódást nyújt. A játék célja, hogy megoldj 48 különböző logikai feladatot, amelyek mind a tenger mélyén rejtőznek. A játék négy nehézségi szintet kínál, így kezdők és profik egyaránt megtalálják a számukra megfelelő kihívást. A Tengeri talányok elnyeri majd a tetszésedet a furfangos és izgalmas fejtörőkkel, amelyeket csak a legképzettebb agyak tudnak megoldani.

Ajánlott korosztály: 8 éves kortól. A játék ideális lehetőség az oktatási és szórakoztató játékok kedvelőinek, akik szeretik a kihívásokat, és szeretnék fejleszteni az agyukat. A játék időtartama általában 30-60 perc, de ez változhat a nehézségi szinttől és a játékosok számától függően.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy átélhesd a Tengeri talányok izgalmait, és hódolj a logikai játékok szerelmének. Vágj bele a játékba, és tapasztald meg a boldogságot, amikor sikerül megoldani a nehéz feladványokat! A Tengeri talányok egy kiváló ajándék lehet a barátaidnak és családtagjaidnak, akik szeretik a logikai játékokat, így ne habozz, és vásárold meg ma!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4890 Ft
Aktuális ár: 4646 Ft
loyaltypoints23 törzsvásárlói pont
Kosárba