Tolki - Interaktív foglalkoztató készlet - Állatok világa

Tolki

Tanuljon gyermeke játékos módon az állatokról a Tolki - Állatok világa interaktív hangoskönyv segítségével. Az izgalmas tananyag önállóan, szülői segítség nélkül is feldolgozható, hiszen az elektronikus Tolki toll átadja a tudást.

A hangoskönyv élőhelyről élőhelyre vándorolva mutatja be az állatok világát a gyermekek számára szórakoztató és érthető módon. A növény- és állatvilág érdekességeit fotorealisztikus rajzokkal illusztrálja a kiadvány és természetben rögzített állathangokkal teszi élménnyé a virtuális túrát.

Különböző nehézségű kvízjátékokkal ellenőrizhetik a gyerekek, hogy vajon sikerült-e minden információt megjegyezni. A Tolki játszva segít a tanulásban!

Használata:
A Tolki toll (tartalmazza a szett) az ikonok megérintésével felismeri, hogy melyik könyv melyik hanganyagát kell lejátszania. A képekhez illesztve meghallgatható a hozzájuk tartozó narráció és hanganyag is. A lapokon lévő ikonok segítségével válthatunk a különböző hanganyagok között. A kvízjátékok végén a toll állapítja meg a helyes válaszok számát és a kérdéseket is a toll választja ki teljesen véletlenszerűen.
A nagyon gazdag tudásanyagnak köszönhetően a Tolki könyvek még többedszer hallgatva is tartogathatnak újdonságot a gyerekeknek.
Tematikus összeállítása és tagolt felépítése fejleszti a gyerekek kognitív képességeit, szókincsét és logikai készségeit is.

A Tolki toll MP3 lejátszóként, diktafonként és USB tárolóként is használható.

A Tolki - Állatok világa interaktív foglalkoztató hangoskönyv csomag tartalma:
- 1 db Állatok világa hangoskönyv
- 1 db Tolki toll

A Tolki könyvek kizárólag az elektronikus Tolki tollal működnek, ezért ez a szett egy ideális kezdőkészlet. A tollat elegendő egyszer megvásárolni, majd használható valamennyi Tolki könyvvel. A könyv megvásárlása után a hanganyag díjmentesen letölthető a tolki.hu oldalról is.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Aktuális ár: 33990 Ft
loyaltypoints170 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások