Tolki - Interaktív foglalkoztató készlet - Világűr
  • 6-12

Tolki - Interaktív foglalkoztató készlet - Világűr

Tolki

A Tolki egyedi oktatási rendszere lehetővé teszi a játékos tanulást. Az interaktív elektronikus toll új ismereteket ad át a gyerekeknek, akik így önállóan is fel tudják fedezni a könyvek gazdag tudásanyagát.

Az elekronikus tollat elég egyszer beszerezni, mert minden Tolki kiadvánnyal használható. A könyvek megvásárlása után a hozzájuk tartozó hanganyag bármikor ingyenesen letölthető a Tolki.hu oldaláról.

Az interaktív könyvek külön is megvásárolhatóak, vagy tollal szettben összecsomagolva is kaphatóak.

A Világűr felfedezése 6-12 éveseknek:

A Világűr hangoskönyv segítségével a gyerekek játékosan ismerhetik meg az univerzumot. Az emberiséget mindig is érdekelték a messzi csillagok, a Nap és a Hold. Az űrkutatás hosszú utat járt be a kezdeti megfigyelésektől a Holdra történő leszállásig. Választ kaphatnak arra, hogy hogyan látták az ókori csillagászok a távoli bolygókat, milyen megfigyelések vezettek a ma ismert tudásunkhoz.

Pulzár professzor, Albina és Jónás igazi idegenvezetőként kísérik végig az olvasókat a világűr felfedezéséről szóló könyvön. Segítségükre lesz még a mókás kutyus, Einstein és Erisz cica.

Az elektronikus toll és a könyv használata:

A toll a bekapcsolása után egyetlen ikon megérintésével felismeri, hogy melyik könyv hanganyagát kell használnia. A toll a képekhez érintve lejátssza az adott képhez tartozó szöveget vagy hangot. Az oldalakon elhelyezett ikonok megérintésével bármikor válthatunk a toll egyes funkciói között, hiszen a képekhez sok esetben több különböző hanganyag is tartozik.

A könyvek oldalai tematikusan lettek összeállítva, ezzel is segítve a logikai készségek, a szókincs és a kognitív képességek fejlesztését. Az egyes könyvek gazdag anyaga garantálja, hogy a velük játszó gyerekek a sokadik alkalommal is fedeznek fel bennük újdonságokat. Minden könyvben találunk eltérő nehézségű kvízjátékokat, ezek használatakor az egyes témákhoz tartozó kérdéssorokból a toll véletlenszerűen feltesz öt kérdést. A toll a kvíz végén állapítja meg a helyes válaszok számát, ezután újabb kvíz indítható, természetesen ismét véletlenszerűen kiválasztott kérdésekkel.

A toll MP3 lejátszóként, diktafonként, USB adathordozóként is működik, részletes használati útmutatója ingyenesen letölthető a Tolki.hu oldaláról.

Jelenleg nem rendelhető.
Aktuális ár: 33990 Ft
loyaltypoints170 törzsvásárlói pont

Sütihasználati beállítások