Julia Donaldson

Tüköry Léda és a repülő ló

Illusztrátor: Lydia Monks

Pagony, 2013

148 oldal , Kemény kötés

Bár néha jó nagy bajba keverednek, vele minden érdekesebb, és a bajban mindig Adél mellett áll – egy igazi legjobb barátnő! A Tüköry Léda-sorozat harmadik és egyben utolsó kötetében a két lány a tengerparton nyaral, járnak a tengeri szörny barlangjában, kipróbálnak közösen sok-sok sportot, Léda kölcsönadja a kísértetté vált kutyáját Adélnak, és végül megpróbálja elkapni a Mikulást is. Kisiskolásoknak, félénk és vagány lányoknak ajánljuk Julia Donaldson humoros, izgalmas regényét.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 1990 Ft
Aktuális ár: 1692 Ft
loyaltypoints8 törzsvásárlói pont
Kosárba
Léda mit sem változott

Milyen érdekes tárgy is a tükör. Mi vagyunk benne, de valahogy mégsem teljesen, mivel a fordított énünk néz vissza. Jó esetben valóban csak néz, de Adél tükörképének, Lédának az az érdekes szokása, hogy ki-be járkál a két világ között, és miután rengeteg galibát okozott, visszamenekül tükörországi királyságába, magára hagyva Adélt, hogy egyedül oldja meg a bajt. Emlékeztek még rá az első vagy a második részből?

Megjelent a trilógia várva várt befejező része, amely semmiben sem marad el az előző könyvektől színvonal és izgalom tekintetében! - Vujovits Juli írása.

Sorozatok akcióban

A sorozatokat mindenki szereti. Viszontlátni a kedvenc szereplődet, izgulni, hogy mi minden fog még történni vele és kötetről kötetre egyre mélyebben belemerülni a könyvek világába minden korosztálynak óriási élmény. 

Tarts velünk és ismerd meg a kedvenc sorozatainkat!

Képzeletbeli barátok

Aggódjunk, vagy éppen örüljünk, ha gyerkőcünk életében megjelenik egy képzeletbeli barát? És hogyan reagáljunk erre a jelenségre mi, felnőttek? Ebben a cikkben találsz néhány gondolatot, és néhány szuper könyvet is a témában!

Összes kapcsolódó cikk