Vacka-kóstoló

Gaál Zsuzsanna

Vacka-kóstoló

Bolti ár: 2990Ft
Kedvezményes ár: 2542 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Móra Kiadó, 2011
104 oldal, 202x245 mm, Kemény borító  

Ez a gyerekszakácskönyv nem hagyományos receptkönyv. Mesék és gyerekek számára könnyen elkészíthető finomságok receptjei váltják benne egymást. Az ételeket Kispupák Zsömle tálalja fel, jól ismerhetjük őt a Kossuth Rádió legsikeresebb, 300. adását is megélt gyermekműsorából, a Vacka Rádióból. Aki időt szán arra, hogy a szakácskönyvből elkészítse Hókupackavacka Rénkedves vendéglőjének Kárérte körtéjét vagy Mákis zokniját, az nem bánja meg!

Ezt a könyvet 6-12 éves gyerekek számára ajánljuk.

Cikkek

Ha főzni tanít a cukrász

Szakácskönyvek gyerekes főzőcskézéshez szuper receptekkel

2017. február 16. - Zsani cimkék: szemle 

pettsonBagossy Laura nem csak a Pozsonyi Pagony lelkes boltvezetője, hanem hivatásos cukrász is. Mivel tudjuk, hogy profi szinten bonyolít le egy közös sütést-főzést a gyerekekkel, őt kértük meg, hogy szemezgesse ki nekünk a legjobb recepteket, gyerekbarát kiadványokat, hogy, ha nekünk is megjönne a kedvünk (mert a gyerekeknek van bőven), tudjuk, hova érdemes nyúlni.

A legkedvencebb receptkönyvek ajánlója következik, amiket február 22-ig 20% kedvezménnyel tudsz megrendelni.


Mese-kifőzde

Gaál Zsuzsa: Vacka kóstoló

2011. november 2. - Hanna cimkék: jó könyv 

vGaál Zsuzsa könyve kettő az egyben: mesekönyv és szakácskönyv. A mesék helyszíne Hókupackavacka, szereplőit pedig a rádióhallgató gyerekek ismerhetik a Kossuth Rádió sok száz részt megélt Vacka-rádió sorozatából. A két-három oldalas történeteket mindig egy recept követi, hozzávalókkal és részletes leírással. Hozzáértő felnőtt segítsége szükségeltetik!