Válogatós - Óvodások verses kalendáriuma hétköznapokra és ünnepekre

Szerkesztő: Lovász Andrea

Cerkabella Könyvek Kft., 2014

372 oldal , Kemény kötés

A Válogatós költeményei az óvodai évkör jeles ünnepeihez és a gyerekek hétköznapi tevékenységeihez kapcsolódnak (család, foglalkozások, időjárás, játékok, napirend, fák, kert, fiúk-lányok, utazás, állatok stb.) – így az antológia kalendárium is. A néphagyományban megőrzött jeles napokhoz, a keresztény, a nemzeti és az újabb ünnepekhez is válogattunk verseket, így minden óvodai nap sokszínű nyelvi kalandjátékká változhat. Olvassanak jó verseket, legyenek válogatósak!

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 4990 Ft
Aktuális ár: 4242 Ft
loyaltypoints21 törzsvásárlói pont
Kosárba
nextprev
Egy ismerős, egy szokatlan

Most két verses könyvről írok, mind a kettőt nagyon más és nagyon jó élmény volt olvasni, és tuti, hogy mindkettő itt marad a polcomon. Az egyik, a Válogatós azzal nyer meg magának, hogy nagyon ismerős: rég ismert óvodai versek újakkal vegyítve adnak ki egy vegyes válogatást az év ünnepei mentén elrendezve, a pedagógusok legnagyobb örömére; a másik azzal, hogy nagyon más: utánozhatatlan ötletek, humor, csapongó, felszabadító kreativitás levegője csap meg minket, ha Shel Silverstein könyvét, a Másfél zsiráfotkinyitjuk. – Hajdú Zsani ajánlója

Válogatás a Válogatósból

A Válogatós kétségkívül a LEGJOBB versválogatás, ami az elmúlt időszakban a kezembe került. Versek dudorászásra, éneklésre, gagyogásra, motyogásra, betűzésre, Mikulásvárásra, anyák napjára… Gyakorlatilag mindenféle alkalomra találunk benne valamit! Szédítően sok vers több mint 70 költőtől, a legnagyobb gyerekszakértőktől: Varró Danitól, Lackfi Jánostól, Bartos Erikától, Tandori Dezsőtől, Nemes nagy Ágnestől… Következzen a 300 magával ragadó vers közül a legeslegjobb hat!

Kortárs farsangi versek

Fogadd szeretettel kedvenc farsangi ritmusainkat!

Zenésítsétek meg, táncoljátok és játsszátok el a mókás versikéket! Olvassatok sok kortárs verset! Most egy kattintás és a szezonális termést máris megismerheted!

Összes kapcsolódó cikk