Váltságdíj nélkül

Varga Bálint

Váltságdíj nélkül

Bolti ár: 2990Ft
Kedvezményes ár: 2542 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015
348 oldal, 130x197 mm, Puha borító  

Doma, Zoli, Zsófi és Max egy sötét, dohos pincében ébred. Hol lehetnek? És vajon hogy kerültek oda? A négy gimis csak arra emlékszik, hogy hazaindultak az év utolsó bulijáról, amit az egyik hipergazdag osztálytársuk rendezett. Szorult helyzetükben mind egymást okolják a történtekért, hiszen valamennyiük életében van is valami gyanús. Doma édesanyja korábban rendőr volt, most magánnyomozóként dolgozik. Zoli a város legmenőbb brókerének a fia. A belevaló Zsófi, aki a tanév közepén érkezett, maga a két lábon járó rejtély. És ott van Max, aki a legidegesítőbb, legnagyképűbb srác az osztályban. Rájönnek, melyikük miatt kerültek bajba? És vajon meg tudnak szökni fogvatartóiktól? Minden leleményükre szükségük lesz, hogy az országhatárt és a saját korlátaikat is képesek legyenek átlépni. A Váltságdíj nélkül izgalmas, lebilincselő krimi, melyben a tinisorsokból szövött különleges hálótól az utolsó oldal után sincs kedvünk szabadulni.

Ezt a könyvet 11-14 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Varga Bálint első könyve Magándetektívek címmel jelent meg az Agave Könyveknél 2005-ben, emellett számos amerikai és angol krimit fordított magyarra, többek között Lawrence Block, P.B. Kerr és Don Winslow regényeit. Kiadóvezető és fordító, kisfiával rendszeresen úszni járnak, családjával vidéken él.

A szerző más könyvei

 • Varga Bálint
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2294 Ft (-15%)
  2699 Ft
  Ismered a Kis Nicolas-t? A már nálunk is klasszikusnak számító francia ifjúsági regény főhősei végre megtalálták magyar barátaikat!
 • Varga Bálint
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2549 Ft (-15%)
  2999 Ft
  A Váltságdíj nélkül című kötetből már jól ismert négy fiatal, Doma, Max, Zoli és Zsófi élete egy nap fenekestül felfordul. Zolit összeverve találják a lakásán. A brókerbotrány károsultjaitól tíz napot kap, hogy előteremtsen száztízmilliót. Zoli és Max elindul, hogy felkutassa Zoli apját. Zsófi nyomtalanul felszívódik, Doma a lány keresésére indul. Hová tűnt Zsófi, és hol bujkál Zoli apja? Vajon sikerül a fiúknak mindenkit megtalálni? És honnan lesz nekik száztízmilliójuk?!