Óriás Puzzle bőröndben - Világtérkép
  • 6-9

Óriás Puzzle bőröndben - Világtérkép

Janod

A gyerekeknek szánt kirakós játék felületét világtérkép motívuma ékesíti, melyet emberek, építmények, állatok és kӧzlekedési eszkӧzӧk ábrái egészítik ki. Gyӧnyӧrű színei minden gyermek érdeklődését felkeltik. A puzzle kirakás fejleszti a logikai gondolkodást és memóriát. Játék kӧzben a gyerkőcӧk ismerkednek a fӧldrészekkel, emberi rasszokkal, azok kedvelt tevékenységeivel, a modern és hisztorikus kӧzlekedési eszkӧzӧkkel.

A játék kirakása fejleszti a kéz motorikáját, a kicsik általa megtanulják megfigyelni a rész-egész viszonyt. A 300 db-os kirakós játék egy időfeletti termék, mely minden generációt elbűvӧl. Gyártásánal minőségi alapanyagokat és egészségre ártalmatlan festékeket használtak. A játék praktikus kis koffer formájú csomagolásának kӧszӧnhetően a puzzle darabokat biztonságosan lehet tárolni, nem áll fenn annak a veszélye, hogy a szobában szétszórt darabok esetleg elkeverednek. A Janod játékok oktató jellegűek, segítik a gyermek mentális és fizikai fejlődését.

A játékokkal való szórakozás illetve a felületükkel való érintkezés fejleszti a gyermek finommotorikáját, logikai gondolkodását és memóriáját, fokozza tapintási érzékenységét. Játék kӧzben a gyerekek új tárgyakkal ismerkednek. A Janod gyártó cég a francia dizájnnal ellátott magas minőségű, fából készült színes játékaival a hosszú nyári és téli esték sokkal szórakoztatóbbá vállnak.

Jelenleg nem rendelhető.

6990 Ft
6641 Ft (-5%)

loyaltypoints33 törzsvásárlói pont