Viszlát kosársuli

Turbuly Lilla

Viszlát kosársuli

Keszeg Ágnes illusztrációival

Bolti ár: 1990Ft
Kedvezményes ár: 1692 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Móra Kiadó, 2014
208 oldal, 130x188 mm, Kemény borító  

Homonnai Julcsi, a kapornaki kosársuli nyolcadikosa jobban szeret levelet kapni, mint írni. Most mégis írásra fanyalodik, mert legjobb barátnője, Kárász Dóri Németországban tölti a tanévet. Az pedig nem lehet, hogy Dóri kimaradjon az eseményekből, amelyek volt osztálytársait, volt csapattársait és örök barátnőjét izgalomban tartják: Hogy sikerül-e megszabadulniuk új edzőjüktől, az érdes modorú Tibi bácsitól? Be tudják-e csempészni a kollégiumba Púdert, Annus néni magára maradt kutyáját? Meg tudják-e nyerni életük második bajnokságát? És főként a legfontosabb: a sok félreértés, harag, sértődés után megtalálja-e Julcsi azt, aki felé a szíve hajlik: Kareszt. Vagy Bencét? - Keszeg Ágnes illusztrációival

Ezt a könyvet 10-14 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Turbuly Lilla
  Móra Kiadó
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  A nyüzsgönc Homonnai Julcsi és a csöndes Kárász Dóri közös szenvedélye a kosárlabda. A két lány összebarátkozik a sportkollégiumban, és együtt keverednek izgalmas kalandokba.
 • Turbuly Lilla
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Turbuly Lilla egy gyerek őszinte hangján mutat be olyan élethelyzeteket, amelyek minden óvodásnak ismerősek lehetnek. A finom humorú mesék és Horváth Ildi vidám illusztrációi arról tanúskodnak, hogy ha vannak is néha nehéz pillanatok, mégiscsak jó dolog óvodásnak lenni!
 • Turbuly Lilla
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  "Ezek a mesék a gyűlölködés ellen, a szeretetről szólnak, annak a felismerésnek a fontosságáról, hogy miben vagyunk mások, és miben hasonlítunk egymásra. Arról, hogy a világ csodálatos..."
 • Turbuly Lilla
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Turbuly Lilla öt fejezetből álló meséje egy kincseket gyűjtő óvodás hangján szól a szeretetről, barátságról, vagyis a szívről, de korántsem csak óvodásoknak.

A sorozatról

A sorozat kötetei a mai kamaszokról, a mai kamaszokhoz szólnak, az őket foglalkoztató problémákat boncolgatják, és persze kalandot, izgalmat, humort és sok-sok titkot kínálnak.
 • Sohonyai Edit
  Móra Kiadó
  1437 Ft (-15%)
  1690 Ft
  Mészáros Zsófi nagyon szeretne szép lenni. A tizennégy éves lány a lakótelepen egy egész más világról álmodik. De szerencsére nincs szükség varázslatra, Zsófi nagyon is helyes lány, és ezt Zsolti is tudja.
 • Balázs Ágnes
  Móra Kiadó
  1607 Ft (-15%)
  1890 Ft
  Egy 12 éves cigánylány szembenézése önmagával és a világgal.
 • Nathalie Charles
  Móra Kiadó
  1699 Ft (-15%)
  1999 Ft
  In?s első pizsamapartiját szervezi. Betartja az aranyszabályokat, és mindenre előre felkészül. Kivéve a váratlan eseményeket...
 • Móra Kiadó
  1607 Ft (-15%)
  1890 Ft
  Mikor Keira nagynénje, Emily állatkereskedésébe megy dolgozni, fogalma sincs róla, micsoda elképesztő nyár vár rá.
 • Móra Kiadó
  1522 Ft (-15%)
  1790 Ft
  Szereted az állatokat, és nem akarod tétlenül nézni, hogy mások rosszul bánnak velük? Kövesd az ÁMCS blogját! Az Állatmentő Csapat tagjai lelkesen vetik magukat a legveszélyesebb kalandokba...
 • Sarah Mlynowski
  Móra Kiadó
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Egyszer volt, hol nem volt, valamikor réges-régen az öcsémmel normális gyerekek voltunk. A következő pillanatban egy tükör beszippantott bennünket, és átröpített Hamupipőke mesevilágába. De itt minden összezavarodott!
 • Héléne Montardre
  Móra Kiadó
  1699 Ft (-15%)
  1999 Ft
  „A lovaknak nincs árnyéka” – mondta mindig az apám. Sokáig nem tudtam, mit ért ezen. Egészen addig, amíg Lea be nem lépett az életembe.