Yoga Spinner Game
  • 5-10

Yoga Spinner Game

ThinkFun

Ha meg tudod 10 másodpercig tartani a lótusz vagy a pillangó ülést, megkaphatod a kék kártyát. És akkor már csak egy zöld kártya kell (mondjuk a „fa pozíció”), meg egy fehér – de az páros kártya. Ki fogja velem megcsinálni a „táncost”? A Yoga Spinner egy mókás játék, amellyel beléphetsz a jóga világába. Nincs más dolgod, mint megforgatni a kereket, és ha szerencséd van, az adott színből még nincs kártyád. Tíz másodpercig tartsd a pozitúrát, és tiéd a kártya! De a fehér kártya mindig páros pozíció – keress hát hozzá magadnak egy párt! Ha sikerült minden színből egyet gyűjteni, nyertél! Játékos testedzés, akár óvodás kortól!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 6790 Ft
Aktuális ár: 6451 Ft
loyaltypoints32 törzsvásárlói pont
Kosárba
Megérkeztek a Thinkfun legmenőbb újdonságai!

Szívesen megismernéd a legmenőbb és legújabb játékokat? Most 3 pontból mindről kiderül, mitől olyan jók. Érezzétek jól magatokat 1. a földön, 2. a levegőben, 3. a földalattin!

Gyerekjóga az egész családnak

Iskolai hajtás, megfelelés a szülőknek, a tanároknak és a kortársaknak, versenysportok, plusz órák - ez csupán néhány dolog, ami a gyerekek életét is olyan stresszessé teheti, mint a felnőttekét. De van rá megoldás, olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk