ez itt a kosarad
a termékeiddel

Eric Carle

A kelekótya kaméleon

Illusztrátor: Eric Carle

Pozsonyi Pagony Kft

32 oldal, Kemény borító

A kaméleon élete borzasztó unalmas volt, míg egy nap rájött, hogy nemcsak a színét tudja változtatni, hanem a formáját és a méretét is. Amikor meglátta az állatkert csodálatos állatait, azonnal olyan akart lenni, mint ők - és ez sikerült is! De hogyan?!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2390 Ft
1793 Ft (-25%)

nextprev
Kelekótya kaméleon

Eric Carle Eric Carle ragyogóan illusztrált és újszerűen tervezett, legkisebbeknek szóló gyerekkönyvek elismert és népszerű szerzője. Legismertebb munkája, a már néhány éve Magyarországon is megjelent A telhetetlen hernyócska, több millió gyerek szívébe "rágta be" magát, 47 nyelvre fordították le és több mint 29 millió példányt adtak el belőle. A hernyócska 1969-ben jelent meg először, Eric Carle azóta több mint 70 könyvet illusztrált, a nagy részét maga is írta, összesen 88 millió példány kelt el világszerte.

Készíts kollázst Eric Carle módra!

Küldj fotót július 2-ig a gyereked állatos rajzáról és nyerj egy Eric Carle könyvet! Ma van Eric Carle születésnapja, és ez alkalommal megosztjuk veletek, hogy hogyan készíti a mester a képeit. Az ismertető forrása Eric Carle weboldala, amelyen még számos kinyomtatható foglalkoztató lapot és színezőt találtok! Ha elküldtök egy új vagy régebbi állatos festményt, rajzot e-mailben a hannae@gmail.com címre, könyvet nyerhettek!

A Carle-könyvek játszva tanítanak

Eric Carle a kortárs gyermekirodalom egyik leghíresebb, legelismertebb szerzője. Sikerének titka talán abban is rejlik, hogy minden egyes alkalommal végtelen alázattal, rendkívüli profizmussal, maximális elkötelezettséggel és fegyelemmel áll a munkához. Ahogy egy interjúban elmondta, történeteihez az életben szerzett tapasztalatokból, a gondolataiból és legmélyebb érzéseiből merít ihletet. Eric Carle nem csupán írja és rajzolja a gyerekkönyveket. Az alkotás számára hivatás, egyfajta küldetés, melynek célja, hogy átsegítse a gyermekeket a kisebb-nagyobb kríziseken.   Papp Eszter írása két Eric Carle-könyv kapcsán.

További kapcsolódó cikkek...