Sylvia Plath

A mindegy-öltöny

Illusztrátor: Dániel András

Pagony, 2019

40 oldal , Kemény kötés

Igazi irodalmi csemegét tart a kezében az olvasó: a modern angol irodalom neves költője, a Pulitzer-díjas Sylvia Plath olyan oldalát mutatja meg ebben az elbűvölően kedves, bohókás mesében, amit kevesen ismernek. Jólesz Maxi családjában mindenki olyan elegáns... Vajon végre Maxi is megkaphatja álmai öltönyét?

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2967 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
Közel áll hozzám a mese finoman ironikus, kicsit abszurd világa

Nagyon vártuk, hogy végre megjelenjen magyarul is Sylvia Plath gyerekeknek szóló könyve, A mindegy-öltöny. Most a kötet illusztrátorát, Dániel Andrást kérdeztük, milyen volt a kultikus szerző szövegéhez rajzolni, hová menne egy mindegy-öltönyben és hogy mégis melyik kuflihoz illene leginkább a csodás, mustársárga ruhadarab. Tudd meg te is!

Egyetlen öltöny minden alkalomra

Egy egészen különleges újdonság jelent meg a közelmúltban a Pagony kiadásában. A mindegy-öltöny című mese szerzője Sylvia Plath amerikai író, akit szerintem sokan ismerünk, de kevesen tudtuk, hogy gyerekeknek szóló írásai is vannak. Ismerd meg A mindegy-öltönyt!

Óhatatlanul belekerülök én is

A mindegy-öltönyben nemcsak az érdekes, hogy Sylvia Plath írta: az illusztrációk és a fordítás az, ami igazán közel hozza a mai olvasókhoz a mesét. A szöveg fordítóját, Rét Viktóriát kérdeztük, olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk