ez itt a kosarad
a termékeiddel

Finy Petra

A tesó-ügy

Illusztrátor: Levente Tani

Pozsonyi Pagony Kft, 2009

48 oldal, Kemény borító

"Szia, Emma vagyok, és ezt a tesó-ügyet szeretném neked elmesélni. Csak hogy tudd, mire számíts, ha veled is megtörténik!" És Emma elmeséli nektek, mi is az a tesó-ügy. Végre egy könyv a tesó érkezéséről, annak a szemszögéből, akit ez legjobban érint, vagyis a nagytesóéból.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1990 Ft
1692 Ft (-15%)

Tovább a sorozatra...
Engem szeressetek!

Kevés nagyobb szerencsétlenség érhet egy amúgy normális körülmények közt élő gyereket, mint hogy születik egy testvére. És sokszor el kell telnie több-kevesebb időnek, hogy a nagyobb testvér úgy gondolja, nem történhet vele jobb dolog, mint hogy van testvére. Mert bár meg kell küzdeni a szülők nyilvánvalóan véges szeretetért, de később is lesz valaki, akivel mindig összetartoznak. Addig viszont sok konfliktust kell ügyesen megoldani. Erről szólnak, ebben segítenek az alábbi bölcsis-ovis korosztálynak szóló képeskönyvek.

Pécsett járt a Pagony

A Pagony egy napra Pécsre költözött, hogy a pécsi olvasók is találkozhassanak szerzőinkkel. A rendezvényről Kovács Eszternek, a Pagony egyik alapítójának beszámolóját olvashatjátok. "Március 5-én, szombaton levonultunk – sok-sok Pagony-könyvvel, és négy szerzőnkkel, nevezetesen Berg Judittal, Finy Petrával, Kőszeghy Csillával és Bátky Andrással, hogy Pécs is megismerjen bennünket.  

"Autóban tudok a legjobban írni" - interjúnk Finy Petrával

Megérkezett Finy Petra legújabb könyve, A doki-ügy. Nem hiszem, hogy Emma az egyetlen gyerek, aki fél az orvostól, mi felnőttek is rettegünk éppen eleget, nemhogy a gyerekek. De Finy Petra megint jó poénokat gyárt nagyon finom és vicces hangon, megpróbálja a betegség előnyeit is felvillantani. Az ügyek sikeresek és működnek, emellett Petra még rengeteg dolgot csinál, rengeteg nyelven ír. Legújabb interjúnkban annak is utána jártunk, hogyan működik nála ez a sok nyelv, hogyan ír, és merre fog még "autózni" a közeljövőben...

További kapcsolódó cikkek...