Kiss Judit Ágnes

Babaróka karácsonya

Illusztrátor: Egri Mónika

Pagony Kiadó, 2021

32 oldal

Babarókáéknál tökéletes a karácsony! Pedig igazából semmi sem tökéletes... Lehet, hogy vacsora lesz az ebédből, vagy szétfolyik a tojáshab a mézeskalácson, talán a lakás sem lesz ragyogó tiszta, és a karácsonyfa is satnya egy kicsit – de Kiss Judit Ágnes meséjében nem is ezek teszik ünneppé az ünnepet.
Mert Babaróka karácsonya mégis úgy varázslatos, ahogy van – drága kellékek nélkül, tele szeretettel, felejthetetlen élményekkel, és sok-sok karácsonyi csodával.

Már megjelent:
Babaróka ajándéka
Babaróka kertje
Babaróka esti meséi
Babaróka kistestvére
Apróka sír

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

3490 Ft
2897 Ft (-17%)

loyaltypoints14 törzsvásárlói pont

Kosárba
nextprev
Mesebeli ünnepek? Lehetséges!

Gyerekszemmel a karácsony csupa csoda és varázslat. A szülőknek azonban gyakran nem könnyű ez az időszak, bőven akad benne feszültség és kapkodás, hogy minden tökéletes legyen. Itt egy könyv, ami az egész család számára visszacsempészi a csodát az ünnepekbe, ami megmutatja, hogy a karácsony úgy is lehet tökéletes, hogy semmi sem tökéletes. Megjelent Kiss Judit Ágnes legújabb mesekönyve, a Babaróka karácsonya! Tudj meg mindent a sorozat legújabb kötetéről!

Advent

Szeretnél egy tökéletes karácsonyt? Ünnepelj Babarókával és családjával, ahol a hangsúly az igazi értékeken van! Olvass bele a legújabb Babaróka-könyvbe!

Újdonságok az őszi PagonyFesztre

Alig múlt el a Könyvhét, máris itt a PagonyFeszt! E rövid idő alatt sem lazsáltunk ám! Nézd meg, mennyi újdonsággal készültünk a Pagony 20. születésnapjára!

Összes kapcsolódó cikk