Gévai Csilla

Amíg megváltjuk a világot - Most én olvasok! 4.

Illusztrátor: Baranyai (b) András

Pagony, 2018

56 oldal, Kemény kötés

Gévai Csilla folytatja az Amíg utazunkban már megismert és megszeretett gyerekek, Panni és Doma történeteit, négy különböző nehézségi szinten.
A negyedik kötetben tarts Domával az iskolába, ahol éppen környezetvédelmi hetet tartanak! Bali bácsi lelkesítő előadásából sok mindent megtudhatsz arról, mit tehetsz a
Földért és az emberiségért. Domát és barátját, Álmost is magával ragadja a lelkesedés, ezért megalapítják a Zöldszívűek Társaságát.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

2200 Ft
1826 Ft (-17%)

loyaltypoints9 törzsvásárlói pont

Kosárba
Készíts környezetbarát madáretetőt Gévai Csilla Amíg megváltjuk a világot című meséjéhez!

amig_utazunk_borito_500px.jpg

A Most én olvasok! – sorozatban ismét találkozhatsz Gévai Csilla Amíg utazunk című kötetéből ismert szereplőkkel; Domával, Pannival, és Bali bácsival. Doma ezúttal a világ megmentését tűzi ki célul, amiben persze Bali bácsi is lelkesen segíti elszánt környezetvédőként.

A nagy Most én olvasok!-lexikon

Emlékeztek még az Ablak-Zsiráfra? A gyereklexikon bejegyzései nem tartalmaztak hagyományos magyarázó leírásokat, mindent példamondatokkal mutattak be. Ezekben dőlt betűvel emelték ki a szóban forgó kifejezést és a kapcsolódó, más szócikkben is szereplő kifejezéseket. Most ilyenformán mutatjuk be nektek, milyen témákat, szereplőket, történeteket ismerhetnek meg a kezdő olvasó gyerekek a Pagony népszerű Most én olvasok! sorozatában.

Összes kapcsolódó cikk