Agócs Írisz

Márkó bácsi kertje

Pagony Kiadó, 2021

40 oldal , Kemény kötés

"Sokszor a legbonyolultabb dolgokat egyszerű, aprónak tűnő lépésekkel lehet megváltoztatni – a felnőttek persze gyakran elfelejtik ezt, de a gyerekek még tudják!
Így van ezzel Mici is, aki eldöntötte: megmenti a világot! Gyorsan el is kezd kutakodni, hogyan is lásson hozzá. Márkó bácsi pedig, akinek olyan kertje van, mint senki másnak, bevezeti őt egy különleges világba...

A sorozat első része a klímaválság kérdéskörét járja körül, és ad a kicsiknek befogadható és megvalósítható megoldási javaslatokat. Mindezt csodás, élettel teli képekkel, viccesen és gyereknyelven…

...egy zöldebb bolygó reményében."

– NAGY RÉKA Ökoanyu


Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2967 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
Nem sok a csiga, hanem kevés a kacsa

Agócs Írisz író és illusztrátort legújabb önálló kötetéről, a Márkó bácsi kertjéről kérdeztük. Olvasd el, és tudd meg, hogyan született ez a rendhagyó kötet! Ha még ez sem lenne elég, egy fenntarthatóbb, de a modern élettel összeegyeztethető szemléletet is megismerhetsz. Olvass tovább!

Fenntarthatóság - csak egyszerűen

Agócs Írisz a Maszat sorozat és a Cipelő cicák illusztrátoraként belopta magát a nagyközönség szívébe. Így hát sok kis olvasó számára jelent majd örömet, hogy új könyvét - melyet ezúttal nem csak illusztrált, de ő maga is írt – foghatja kézbe. Ismerjétek meg Márkó bácsi kertjét!

Márkó bácsi kertje

A Márkó bácsi kertje egy különleges sorozat első kötete. Mici, a szeretnivaló, cserfes főszereplő arra vállalkozik, hogy megmenti a világot! A gyerekek számára is érthetően és érdekesen mutatja meg, hogyan lehet fenntarthatóan és környezettudatosan élni, hogy milyen egyszerű dolgokkal tehetünk sokat a jövőnkért. Lapozz bele Agócs Írisz legújabb önálló kötetébe!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások