Az ellenfél - Underdog 2.

Markus Zusak

Az ellenfél - Underdog 2.

Bolti ár: 2490Ft
Kedvezményes ár: 2117 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Tilos az Á Könyvek, 2015
192 oldal, 135x207 mm, Puha borító  

Mindketten tudják, a család az egyetlen menedék, ezért bevállalnak pár tiltott mérkőzést, hogy az így szerzett pénzzel besegítsenek szüleiknek. Már ha állva tudnak maradni… Harcuk mégsem csupán pár dollárról szól. Minden ökölcsapással egy-egy kérdésre próbálnak felelni: ki vagyok én? Ki van velem, és ki ellenem? Mit lehet nyerni, és mit lehet veszíteni valójában? Kit kell legyőzni, és milyen áron? És vajon ki a valódi ellenfél?

A szerző más könyvei

  • Markus Zusak
    Tilos az Á Könyvek
    1947 Ft (-15%)
    2290 Ft
    Sosem lehetsz eléggé felkészülve arra a napra, amikor találkozol életed csajával... Cameron hiába várja régóta ezt a pillanatot, amikor megtörténik, minden előzetes elképzelése kártyavárként omlik össze.

Cikkek

Örök kedvenceink

A Tilos Az Á legmenőbb könyvei

2016. július 30. - Bánáti Anna cimkék: TilosAzÁ 

Kalasnyikov es RozsafuzerIskolai zaklatás, illegális bokszmeccsek, gyerekeket összezáró reality show, két New York-i könyvmoly levelezgetései egy piros füzet lapjain, egy alternatív irodalomtankönyv, egy Tarantino filmre emlékeztető ámokfutás... És persze három sorozat, az Időfutár, a Lucky Girls és Tallér Edina új kötete. Ízelítő a Tilos az Á könyveiből!

Talpon maradni

Egy trilógia második kötete - letehetetlen!

2015. szeptember 22. - Pagony cimkék: jó könyv TilosAzÁ Ezt olvassuk most 

Markus Zusak könyve megidézi a Harcosok klubját, Charles Bukowskit, a Zabhegyezőt vagy épp A végső menet című filmet. Témája egyszerre mélyen személyes és közösségi: a lányokkal való beszéd lehetetlenségétől kezdve eljut a mindennapi élet banalitásán át addig, hogy rákérdezzen az egyén és család kapcsolatára. Azonban összetettségében is végtelenül egyszerűen épül föl, ezáltal válik különösen szerethetővé. - Szenderák Bence írása