Az elveszett gyémánt titokzatos esete -Tim mesterdetektív és társa 1.

Klaus Hagerup-Hilde Hagerup

Az elveszett gyémánt titokzatos esete -Tim mesterdetektív és társa 1.

Ella K. Okstad illusztrációival

Bolti ár: 1790Ft
Kedvezményes ár: 1522 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2014
80 oldal, 154x212 mm, Kemény borító  

Tim nem zseni. Ő legalábbis ezt állítja magáról. Csak min­dent észrevesz és kiszagol, hogy aztán levonja a megfelelő következtetéseket. Mindenkinél okosabb, és nem fél az eszét használni. Nővére, Jenny csodálja és óvja az öccsét, ha pedig a közös nyomozás során gyorsaságra és erőre van szükség – mond­juk el kell kapni egy veszélyes bűnözőt –, rá biztosan lehet számítani. A rövid fejezetek, nagy betűk, izgalmas cselekmény és a szimpatikus főhősök ideális első önálló olvasmánnyá teszik a könyvet.

Ezt a könyvet 6-9 éves gyerekek számára ajánljuk.

A sorozatról

Tim nem zseni. Ő legalábbis ezt állítja magáról. Csak min­dent észrevesz és kiszagol, hogy aztán levonja a megfelelő következtetéseket. Mindenkinél okosabb, e?s nem fe?l az eszét használni. Nővére, Jenny csodálja és óvja az öccsét, ha pedig a közös nyomozás során gyorsaságra és erőre van szükség ? mond­juk el kell kapni egy veszélyes bűnözőt ?, rá biztosan lehet számi?tani. A rövid fejezetek, nagy betűk, izgalmas cselekmény és a szimpatikus főhősök ideális első önálló olvasmánnyá teszik a könyvet.

Cikkek

Mi történt az íjászversenyen?

Megjelent a Tim mesterdetektív és társa legújabb része!

2015. október 8. - Bánáti Anna cimkék: 8-12 

Tim mesterdetektiv 3.A norvég Tim Hercule Poirot gyakorlatilag tökéletes mása. Rendkívüli érzékkel képes megfigyelni mindent, ami körülötte zajlik, képes másodpercek alatt felhúzni másokat azzal, hogy megtartja magának a legfontosabb következtetéseit, majd a legrejtélyesebb ügyek felgöngyölítése után ugyanolyan álszerénységgel süti le a szemét. Hogy mi a különbség köztük? Az, hogy Tim csak nyolcéves.

Egy zseniális nyomozó

avagy mi kell egy nyomozáshoz

2015. január 15. - Hanna cimkék: 5-8 

nyomozosTe is szeretsz nyomozni, rejtélyeket felderíteni? Ha igen, itt egy lista, hogy mi mindenre van szüksége egy igazi nyomozónak! Aztán nincs más dolgod, mint elolvasni néhány olyan könyvet, amiben igazi nyomozás van! A Tim mesterdetektív és társa című sorozatunk első része pont ilyen! A rövid fejezetek, nagy betűk, izgalmas cselekmény és a szimpatikus főhősök ideális első önálló olvasmánnyá teszik a könyvet.

És hogy még mi kell?

Egy vérbeli gyerekdetektív története

Klaus és Hilde Hagerup: Tim mesterdetektív és társa 1. - Az elveszett gyémánt titokzatos esete

2014. november 12. - Pagony cimkék: jó könyv 5-8 

„Nem vagyok zseni, csak egy nyolc éves kisfiú.” - ismételgeti Tim újra és újra, miközben magánnyomozókat megszégyenítő gyorsasággal és pontossággal göngyölíti fel a városkában történt rejtélyes bűnügyet. - Vujovits Júlia ajánlója