Collins Tim

Sherlock Bones és a fáraó maszkja

Illusztrátor: Bigwood John

Pagony Kiadó, 2024

256 oldal , Puha kötés

Sherlock Bones és Dr. Catson Egyiptomba indulnak nyaralni, de egy pillanat alatt újabb rejtélyeket kell megoldaniuk. Vajon ki lopta el a fáraó maszkját és miért? Talán a titokzatos pandák, a beképzelt vizilóhölgy vagy a folyton aggodalmaskodó oroszlán? Esetleg valaki más áll a bűneset mögött? Miközben olvastok, a könyvben található fejtörők és feladványok megfejtésével ti is aktív résztvevőivé válhattok a nyomozásnak. Nagyítókat elő!

Már tudsz olvasni? Mit gondolsz, el tudnál olvasni egyedül egy egész regényt? Próbáld meg! A Zseblámpás Könyvek egész biztosan neked valók! Nagy betűs, nem túl hosszú, izgalmas és vicces történetek várnak!

Készíts be a takaró alá egy zseblámpát, mert ezeket a könyveket nem fogod tudni letenni!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2897 Ft
loyaltypoints14 törzsvásárlói pont
Kosárba
Macskaszem és ősi átok

Amelyik gyerek nem űrhajós vagy felfedező akar lenni, az biztosan arról álmodozik, hogy egyiptológus lesz. Fáraók, múmiák, szkarabeuszok, titkos csapdák, piramisok... Ebbe a világba kalauzolnak el a híres kutyadetektív, Sherlock Bones legújabb kalandjai a Scherlock Bones és a fáraó maszkja című könyvben. Kötelező olvasmány minden egyiptom-mániásnak, régészpalántának és persze a rejtélyek szerelmeseinek. Olvass tovább, és tudj meg minden erről a rejtélyes esetről!

Hova tűnt a fáraó múmiája?

Egyiptom, az ősi átkok, szkarabeuszok és múmiák földje... A világ leghíresebb kutyadetektíve, Sherlock Bones, és hűséges nyomozótársa, Dr. Catson nyaralni érkeznek Egyiptomba, de már az első nap ősi átkokról szóló mendemondákkal találkoznak, és egy olyan rejtély közepébe csöppennek, melynek szálait mintha a világ leggonoszabb patkánybűnözője tartaná a kezében... Olvass bele a könyvbe, és vesd be magad a titkokkal teli piramiskamrákba!

Frissítő újdonságok a meleg napokra

Aki a közelgő nyári szünetre keres olvasmányt, szerencséje van! A közelmúltban új könyvek költöztek a Pagony boltok polcaira, és már alig várják, hogy valaki beléjük olvasson. Új résszel jelentkezik többek között Széna Bogi, Maszat, Sherlock Bones és Rókazsolt, közben a Ligetben mesélnek a fák, és az Anybody már alig várja, hogy új dolgokat meséljen a tesünkről. És olyan régen látott kedvencek is újra megjelentek, mint Pikó, a nagyotmondó kishal, A csiga és a bálna, és még sokan mások! Olvass tovább, és ismerd meg mindannyiukat!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások