Az én rövid történetem

Stephen Hawking

Az én rövid történetem

Bolti ár: 2990Ft
Kedvezményes ár: 2542 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Akkord Kiadó, 2014
152 oldal, 140x206 mm, Puha borító  

Stephen Hawking a Világegyetem titkainak felderítéséről szóló sikerkönyvek egész sorával kápráztatta el a világ olvasóközönségét. Korunk talán legnagyszerűbb kozmológusa most először befelé tekint, és saját életét és szellemi fejlődését tárja az olvasó elé.

A szerzőről

Oxfordban született 1942-ben, elméleti fizikus. Annak ellenére, hogy motoros neuronbetegsége következtében súlyosan mozgáskorlátozott, aktív fizikus, író, és közéleti személyiség. Betegségének első tünetei 21 éves korában jelentkeztek - akkoriban orvosai azt jósolták, hogy nem fog 2-3 évnél tovább élni, de ma is él, bár mozgáskorlátozottsága a betegség előrehaladásával egyre fokozódott. Kerekesszékén található számítógépét egy manuális eszközzel irányítja, de az fej- és szemmozdulatokkal is vezérelhető.
Fő kutatási területei az elméleti kozmológia és a kvantumgravitáció. Két könyve, Az idő rövid története és A világegyetem dióhéjban rendkívüli népszerűségnek örvend az egész világon, és most már klasszikus sikerkönyveknek számítanak. Bárki elolvashatja, akit érdekel a világegyetem és annak keletkezése, nem szükséges hozzá semmi előzetes ismeret ezeken a területeken. Két fiataloknak szóló könyve jelent meg, melyeket lányával közösen írt.

A szerző más könyvei

 • Stephen Hawking
  Könyvmolyképző Kiadó Kft.
  2549 Ft (-15%)
  2999 Ft
  Vedd a nyakadba a Világegyetemet, és fedezd fel George-dzsal!
 • Stephen Hawking
  Könyvmolyképző Kiadó Kft.
  2549 Ft (-15%)
  2999 Ft
  Ez a fantasztikus kalandregény nem csupán egy lélegzetelállítóan izgalmas, bolygóközi kincsvadászat története: a könyv végére megismerheted az űrkutatás LEGÚJABB eredményeit, és megtudhatja, mit gondolnak a világegyetemről a legkiválóbb tudósok.