Britannica Enciklopédia gyermekeknek - Amit tudunk és amit nem
  • 12-99

Britannica Enciklopédia gyermekeknek - Amit tudunk és amit nem

Kreatív Kiadó, 2021

416 oldal , Kemény kötés

A Britannica újabb káprázatos tudástára, hozzáértő szakemberek tollából.

Vágj bele egy lélegzetelállító utazásba az Univerzum születésétől kezdve a jövő világáig. Lapozd át a könyv legváltozatosabb témáit a dinoszauruszoktól kezdve a mélytengeri kutatásokon, világító skorpiókon, genetikán és mumifikáción át a szamuráj harcosokig és az óriási felhőkarcolókig. Fedezd fel a tudomány, a technika, a történelem és a régészet megoldatlan rejtélyeit.

Ismerd meg az adott témakört kidolgozó szakembereket, és tudj meg többet jelenlegi kutatásaikról, illetve szakterületük iránti elkötelezettségükről.A Britannica újabb káprázatos tudástára az ŰR, ÁLLATOK, HÁBORÚK, MÚMIÁK, AGYTUDOMÁNY és sok-sok más szakterületen jártas, több mint 100 szakember közreműködésével. Több mint ezer illusztrációjával, fényképével és térképével a könyv minden egyes olvasót kíváncsivá tesz és bámulatba ejt.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 12900 Ft
Aktuális ár: 10062 Ft
loyaltypoints50 törzsvásárlói pont
Kosárba
Májusi gyerekhónap a Pagonyban

A május a Pagonyban igazán a gyerekekről szól! Jönnek a ballagások, a gyereknap, és nemsokára a nyár is! Szuper játékokat és könyveket ajánlunk a napfényes délutánokra, ráadásul minden, az akcióban szereplő termékre 20% kedvezményt adunk! Hétről hétre újabb és újabb kedvezményekkel készülünk nektek offline és online boltjainkban egész májusban, ezért érdemes lesz figyelni a hírleveleinket és a webes felületeinket! Kattints a harmadik heti ajánlatunkért!

Összes kapcsolódó cikk