Davide Cali

Azért késtem az iskolából, mert...

Illusztrátor: Benjamin Chaud

Fordító: Rét Viktória

Pagony, 2017

36 oldal , Kemény kötés

Minden csak egy csapat hangyával kezdődött... Atán jöttek a gonosz nindzsák, a rémyisztő táncosnők, a titokzatos vakondemberek és még annyi minden közbejött...
Kifogások kifogások hátán, vicces rajzok egy könyvben, melyre mindenkinek szüksége lehet, aki valaha is elkésett már a suliból!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 1990 Ft
Aktuális ár: 1692 Ft
loyaltypoints8 törzsvásárlói pont
Kosárba
Kell magyarázat?

01_azertek.jpgKésőknek és leckét nem íróknak KÖTELEZŐ a két legújabb Pagony könyv! Hogy miért? Mert kifogyhatatlan ötleteket ad kényes iskolai helyzetekhez! Az Azért késtem az iskolából, mert... és az Azért nem írtam leckét, mert... című könyveket még a szeptemberi sulikezdés előtt szerezd be! Ebben a cikkben megismerheted a szerzőket, a könyveket és belelapozhatsz egy-két oldalt a könyvekbe is!

Hogyan lesz az elsős tényleg iskolás?

Elkezdődik az iskola, és a különböző habitusú elsősök különféleképpen reagálnak az új helyzetre. Hogyan oldd fel benne a félelmet, izgulást, és segítsd, hogy elfogadja az iskola szabályait? Hogyan segíthetsz neki a beszoktatásban mesékkel? Mivel biztosíthatod, hogy sikeres legyen az új helyzetben?

Karinthy vihogó országaként itt az ideje, hogy utánajárjunk, mi az igazi különbség a jó és a rossz tanuló felelete között, és hogy valódi segítséggel szolgáljunk a gyerekeknek, hogy sikeres sulisokká válhassanak! Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások