ez itt a kosarad
a termékeiddel

Kőszeghy Csilla

Bumburi a városban

Illusztrátor: Kőszeghy Csilla

Pozsonyi Pagony Kft, 2010

40 oldal, Kemény borító

Bumburi egy bohókás, csetlő-botló kutyus, olyan, akit első látásra a szívébe zár az ember. Hogy hogy kerül a városba, és mi mindenbe keveredik, elmesélik a képek... Képeskönyv a legkisebbeknek, Kőszeghy Csilla imádnivaló rajzaival.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1490 Ft
1267 Ft (-15%)

Kedvenc négylábúink

Mi lehet az a kedves, szeretett figura, amiről minden gyerek lelkesen olvas vagy hallgat mesét? Naná, hogy a kutya! Akinek van, azért, akinek nincs, azért érdemes kutyás történeteket a kezébe vennie, hiszen a kutyák minden könyvben kalandos, hűséges, jóságos, barátságos, vidám és nagyszívű karakterek, akik nemcsak jó példát mutatnak, de a róluk szóló történetek könnyedén le is kötik a fiatal olvasók figyelmét, megszerettetve velük a mesék világát. Összegyűjtöttük a kedvenceinket a témában, hogy a rengeteg négylábúakról szóló könyv közül könnyebben menjen a választás.

Sorozatok akcióban

A sorozatokat mindenki szereti. Viszontlátni a kedvenc szereplődet, izgulni, hogy mi minden fog még történni vele és kötetről kötetre egyre mélyebben belemerülni a könyvek világába minden korosztálynak óriási élmény. Tarts velünk és ismerd meg a kedvenc sorozatainkat!

Egyik kutya, másik eb?

Annyi, de annyi kutyás könyv és film készült a gyerekeknek, sőt, felnőtteknek is. Ha van kutyánk, akkor tudjuk, hogy a kisgyerek és a kutya viselkedése között számos párhuzam található - és most nem csak a "nagy szemekkel kajalejmolás tetszőleges idegentől" az egyetlen dolog, amire gondolok. Ezentúl a kutya a gyerek egyik legideálisabb játszótársa - például a végtelenségig képes ugyanazt a hülyeséget csinálni, mint labda után rohangászás vagy földön hempergés. Nagyon, nagyon sokat kibír. Nem veheti el a gyerek kedvenc játékát, szemben a szomszéd kisfiúval. És ráadásul egy csomó pozitív emberi tulajdonságot tudunk belevetíteni: hűség, bátorság, önfeláldozás. Viszont vele szemben a gyerek is nagy lehet: gondoskodást és figyelmet lehet tanulni a kutyákkal. Meg azt, hogy miképp kell figyelni egy mogorva, fájós lábú öreg bácsira, amivé a kutyánk lesz 15 év alatt. Jöjjenek hát a szerintünk legjobb kutyás könyvek! Szollár Vera és Győri Hanna ajánlója.

További kapcsolódó cikkek...