ez itt a kosarad
a termékeiddel

Czigány Zoltán

Csoda és Kósza legrégebbi kalandjai

Illusztrátor: Baranyai András

Pozsonyi Pagony Kft, 2011

96 oldal, Kemény borító

Elsőként a két ló megismerkedésétől kezdve Kósza első ballépéséig (Gyöngyi néni féltett virágjára) jutunk, majd az első bodzaszörp készítésig, ami nem lesz az igazi, az első régészeti kutatásig, Kósza első madárijesztőként való munkavállalásáig, amiből elég sok kár lesz, egy nagyképű, új ló érkezéséig, a rendőrlóvá való kinevezésig és az első Mikulásig és az első Karácsonyig. A Csoda és Kósza első kötete elnyerte az IBBY Év Gyerekkönyve díját, de a második kötet is kapott díjat, például ilyet, sms-ben: „Csoda és Kósza a legviccesebb mese. Giret Janka” (8 éves volt akkor).

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2990 Ft
2542 Ft (-15%)

A világ legviccesebb meseregényei

Udvari Orsi, a legújabb boltosunk az ELTE szabadbölcsész hallgatója összegyűjtötte a kedvenc könyvsorozatait, amiket akár felnőtt vagy, akár gyerek, nem szabad kihagynod! Íme a legszuperebb könyvek, a legviccesebb, legfordulatosabb történetek 5 éves kortól, akár önálló olvasásra is. Olvassátok szeretettel!

Csoda és Kósza karácsonya

Az utolsó Csoda és Kósza, a legrégebbi kalandjai utolsó meséje, olyan hangulattal enged el bennünket, ami örökre bennünk marad. Olvasd el karácsony előtt, és legyen ilyen karácsonyotok!Mákos bejglivel olvasandó! Feladat: a mákot nem szabad kiprüszkölni a nevetéstől!

Patahumor és nyihogás felsőfokon

Keverésre váró bableves, patadobogás, elromlott traktor. Merre járunk? Hát persze. A jó öreg gödöllői tanyán, ami Csoda és Kósza legkorábbi történeteinek idején még nem is annyira kopott és régimódi, mégis minden és mindenki tökéletesen a helyén van. Sajó bácsi életerősen a traktor alatt, Gyöngyi néni fiatalosan, óriási hátsójával és két fakanállal kezében a tűzhelyen rotyogó bableves mellett, a lovak meg…Nos, igen a lovak. Ők legtöbbször Kószálnak és Csoda-okosak.

További kapcsolódó cikkek...