D.A.C. 3. - Kéz a kézben
  • 13-16

Kalapos Éva

D.A.C. 3. - Kéz a kézben

Manó Könyvek Kiadó Kft., 2014

304 oldal, Puha kötés

A sorozat harmadik részében Flóra és barátai ismét olyan helyzetekkel találják szembe magukat, amilyenekkel még sosem találkoztak. Végre megtörik a jég, és Flóráéknál talán lassan helyreáll a családi béke, ezzel párhuzamosan azonban a lány magánélete egyre zűrösebbé válik. Flóra és Dani barátsága tovább mélyül, és fény derül arra, kik és miért zaklatják a fiút. Vajon hogy reagál a D.A.C. ebben a helyzetben? És mit tegyen Flóra, ha közben ő maga is egyre jobban összezavarodik a saját érzéseivel kapcsolatban? A hosszú közös balatoni nyaralás alatt tisztázódnak a dolgok, vagy még jobban összekuszálódik minden? Születnek-e új szerelmek, lesznek-e nagy szakítások, hogyan alakul a társaság élete? Tarts te is Flórával, Zsanival és a többiekkel, és légy részese a D.A.C. 3. fergeteges nyári kalandjainak!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba

2990 Ft
2542 Ft (-15%)

Szex, szerelem, kalandok

Két mai ifjúsági regény, két iskolai környezet, csapat, két pörgős sztori - két nagyon másféle és nagyon magával ragadó történet. Mindkettő beszippant, mert nagy és erős világteremtő erejük van, mindkettőben rengeteg olyan elem van, amiben magunkra ismerünk, ami tükröt tart a személyes döntéseink elé és a társadalmunknak. A D.A.C közvetlenebbül, abszolút a (középosztálybeli) hétköznapok felidézésvel, az EPIC egy kitalált világgal, amit a jól ismert Budapestünkre, a magyar társadalom kondenzált kis közegébe (Illatos út-Angyalföld-Széchenyi-hegy-Kossuth tér) helyez el.

Ha egynél nem tudsz megállni

Hiába a legjobb része az évnek a nyári szünidő, előfordul, hogy beleununk a kedvenc sorozatba és épp nem érnek rá a barátok – az ilyen kevésbé szórakoztató pillanatokra tartogatunk nektek néhány izgalmas könyvsorozatot. De ha a medence partján hűsölnél egy kicsit, vagy csak egy jó kis olvasmányra vágysz, akkor se hagyd ki ezeket a regényeket!

Összes kapcsolódó cikk